fredag, november 09, 2007

Vendt på en talllerken !

Ja, igår balancerede jeg lige ude på kanten til en vinterderpession, og nu er alting vendt om. Nej jeg ved godt at en vinterdepression er langt værre end den følelse jeg har i maven, når det er vinter, men jeg bliver trist når det er mørkt og øv.

Men se så hvad der ventede mig til børneteater igår:


Et fantastisk kort fra mine "bøvlede" piger!

Hvem kan stå for det? Ikke jeg. Humøret er steget en del streger på mit humør-barometer, skal jeg da lige love for. Jeg skal aldrig, aldrig igen kalde dem for møg-unger ;-)


Tror jeg!!!!!

Sådan kan en dag ende helt anderledes end man havde regnet med! Og for at glæderne ikke skulle stoppe der, måtte jeg så ovenikøbet konstatere at een af mine søde blog-veninder var kommet på banen igen. Velkommen tilbage sister! Du har været savnet!

14 kommentarer:

Anonym sagde ...

Sikke en dejlig påskønnelse at få, fru Koch. Jeg synes, det er rørende gjort af 'dine' piger.
Men dit link til Sister Bonde giver ikke noget her hos mig ...

Anonym sagde ...

Jo, heldigvis på http://sisterbonde.blogspot.com/
Det var vel nok en glædelig nyhed!

Anonym sagde ...

FR. KOCH ALTSÅ - DU ER DÆLME DULME UARTIG - KAN DU SÅ LIGE OPFØRE DIG ORDENTLIG, ellers skal jeg komme og dig en vinterdepression - skal jeg ;o)

Anonym sagde ...

give

et cetera sagde ...

Først "tød" jeg lidt - det er rørende Fr. Koch - og aldeles velfortjent - men ikke destomindre rørende .. Og så skraldgrinede jeg lidt - over din, Madames og Sister "brevveksling" - det var så dagens solstråler - og igen her hos dig :-)

kokken sagde ...

Ja, det er helt og aldeles rørende - og min depression forsvandt som dug for solen, og hvad får man så: Trusler fra østfronten så man har lyst til at tage en sort sæk over hovedet. Men,men hun skal sgutte få mig ned med nakken - tror jeg ikke ;o)

Unknown sagde ...

Lad det komme an på en prøve ;o)

kokken sagde ...

;-)Sister!

Unknown sagde ...

Jeg ved jo du kan tåle det, og hvor ved jeg så lige det fra - tjaaaaaa. Men hvor mange l'er er det lige der er i en tallerken? Knus og god weekend til dig og Henry.

kokken sagde ...

Ca. en tre-stykker vil jeg tro. Ha,ha du er altså ikke nem at narre - du ser alt :-)

Lene sagde ...

Fru koch, sikke da en herlig kærlighedserklæring, hvor er det godt at der er mennesker rundt omkring os, som kan give lys i vores indre :-)
Har ikke tid til at skrive mere, jeg må lige tjekke om hende den frække er på banen stadigvæk ;-)

kokken sagde ...

behøvs ik' du kan da lige regne med at hun er på banen!

Nina sagde ...

Uha, hvor dejligt for dig med sådan en tilkendegivelse! Og Sisteren, hende kommer vi vist ike sådan ige udenom, hva´? :o

kokken sagde ...

ja, ikke også - og sister hende må vi vist bare vænne os til igen ;o))