fredag, december 10, 2010

Hip Hurra og kæmpestort tillykke

Min helt igennem charmerende, humoristiske,sjove,eftertænksomme,opmærksomme,dejlige søn bliver 41 år i dag!!!

 

Hvor er man heldig når man har så fantastiske børn som mine to – og idag er det 41 år siden at jeg fik den første af dem. Hvor er tiden blevet af?? Jeg fatter det i hvert fald ikke!!

IMG_3323

Nu samler jeg krudt til at tage imod dem allesammen på søndag. Helbredet er ikke helt i top – men alle har lovet at hjælpe til med det der kan blive brug for – og så må jeg hvile indimellem.

Jeg glæder mig til søndag! Og ønsker Jesper må få en rigtig god dag sammen med hans fantastiske søde familie!

tirsdag, december 07, 2010

Meget mystisk….

Søndag aften tog jeg tyren ved hornene og tog vil vagtlægen. Da var det hele stort set startet forfra. Han kunne så ikke høre noget på lungerne men mente jeg havde en maveinfektion.

Rådede mig til besøg hos egen læge mandag. Godt så…. det var vist heldig nok. Apparatet der måler infektionstal kan “kun” måle til 160 og måtte derfor stoppe da det nåede det magiske tal. Ikke noget at sige til at man er en hængt kat! For at det skal blive ekstra morsomt så blev diagnosen: Lungebetændelse.

Antibiotikaen er begyndt at virke, og hvis jeg skal blive klar til søndag må det gerne gå lidt tjep. Da kommer alle hjem til juleklip og det vil jeg da være med til……

Det har vel nok været en sej omgang – så nu håber jeg snart at kunne se en ende på det!

God dag derude i det fanfastiske smukke snevejr!