lørdag, januar 26, 2008

Alle hjælpemidler modtages med tak .....

....ja, alt der kan hjælpe til at få humør-barometeret lidt op skal tages i brug idag. Det blæser en halv pelikan udenfor, det bliver garanteret heller ikke lyst idag og det skulle ikke undre om det om et øjeblik bliver regnvejr.

Så er det tiden at tænde lys og stikke næsen i en hyacint!


Og i aften tager jeg min elskede i hånden og går ind for at se "Drageløberen" - det glæder vi os til og den har fået fine anmeldelser til premieren i går.

Så der er lys forude ........ God lørdag til jer alle!

fredag, januar 25, 2008

En god historie .....

Lenes beskrivelse af hvordan det er at være landmandskone, fik mig til at tænke på en god historie om nogle af vores bedste venner:

Landmanden har en gård med rigtig meget jord hvoraf noget er lejet. Betaling af jordlejen plejer at blive ordnet en aften på gården med en kop kaffe og lidt hjemmebag. Således også denne gang. Fruen havde bagt og alt var klar, og da der var inviteret til aftenkaffe bestod menuen af en hurtig gang pasta med kødsovs.

Da landmanden kommer ind fra stalden og kigger på komfuret, siger han til fruen:

Ups der er vist lige gået noget galt her - jeg har skam inviteret til aftensmad klokken 19.00!

Nu er min dejlige veninde ikke sådan at hyle ud af det:

Nåh har du det? Og så går hun op i soveværelset og klæder sig pænt på alt imens hun kan høre gæsternes bil i indkørslen.

Hun går ned og tager imod, alt imens hun siger: Dejligt at se jer, men nu skal I høre, min dejlige mand har skam inviteret os alle på goumet-middag på restaurant XX, og så tager vi kaffen herhjemme!

Fremover tror jeg nok lige at han gjorde sig mere umage med at orientere om de forskellige arrangementer han havde gang i!!!!!!

Endelig blev det fredag ....

Ja, så blev det fredag og det skal der ikke klages over! Jeg skal bare lige på arbejde fra klokken 12 til klokken 15.30 - så det burde selv jeg kunne holde til.

Inden det skal der lige klares en åndsvag opgave: Selvom jeg kun arbejder 25 timer om ugen har jeg beholdt min mulighed for at være fuldtidsforsikret og dermed kunne trække det optimale beløb når jeg engang gik på efterløn. Det eneste det krævede var at jeg meldte mig på det lokale jobcenter hver 3. måned for at sige at jeg var jobsøgende.

Men nu har en vis hr. Claus Hjort Frederiksen bestemt at jeg HVER UGE skal gå ind på mit CV(!) (der nu er lagt ud på nettet) og klikke mig aktivt jobsøgende. Så lige nu venter en opgave med at få lavet et CV der skal lægges ud på nettet på "min side".

Behøver jeg at fortælle at det er jeg grundig træt af. Specielt da når man tænker på at jeg ikke modtager nogen ydelse overhovedet .......

Godt at tiden arbejder for sådan en "næsten" efterlønner - for ellers kunne blodtrykket da godt blive påvirket af en sådan beslutning :-)

onsdag, januar 23, 2008

Så er det tid til at smække benene op ...

Efter en arbejdsdag på sådan ca. 10 timer, ja så er det tiden at nyde et godt glas rødvin, smække benene op i sofaen, og så sige at det var den dag .....

tirsdag, januar 22, 2008

Jeps, starten er gået .....

... til en trøje til lillepigen. Hun er lidt fræk, så derfor skulle det være i lidt frække farver:
Der er masser af projekter der står i kø oppe i hovedet.

Jeg har set lækre luffer i det fineste Noro fra Japan. Og jeg har faktisk 2 ngl. liggende - så måske.

Og så er der garn til tube-sokker. Andreas elsker sine tube-sokker. Jeg troede det var fordi de var så dejligt varme, men nej:

De er bare så gode at glide i mormor !!!!

Ja hvad ved jeg om kriteriet for om sokker er gode eller ej.

God tirsdag

mandag, januar 21, 2008

Færdigt arbejde .......

Ja, så var der en trøje klar til Asger. Billedet er faktisk mest af alt en hilsen til et familie-medlem der mente hun skulle følge projektet "i året der kommer". Sådan pjatter vi altså ikke her i huset ......
Og det kunne da godt være at lillesøster Freya også skulle have en god varm trøje, jeg mener når vi nu er kommet igang ......

God mandag til alle jer derude .......