lørdag, juli 26, 2008

Det var så det.....

... idag går turen hjemad.
Væk fra det skønne vesterhav,slut med den afslappede attitude.
Hjemme venter pligter.
Og selvom jeg har en ekstra uge at gøre godt med, er vi nødt til at tage retur, for ham I ved, har ting der skal klares i den kommende uge. Og det må han så gøre!

Og det er sjældent lige ud ad landevejen de ting han har gang i - men som regel når han frem til lige præcis det mål han har sat sig - og det er jo rart at vide når vejen ser lidt snoet ud!!!!

Lige om lidt skal huset pakkes sammen, og så vender vi næsen hjemad.
Og det var så min sidste sommerferie, hvor det var arbejdspladsen der skulle bestemme hvornår jeg kunne tage til stranden. Fra november måned er jeg færdig med at arbejde, og hvis I spørger mig,ja - så har det altså taget alt for meget af min fritid ;-)

torsdag, juli 24, 2008

Undskyld ......

Jeg ved det jo godt: Mange bliver urolige når der bliver alt for stille herude i blogland. Sådan har jeg det jo også selv.
Men energien har simpelthen ikke været til stede. Der har været for meget, der skulle samles op på. Store følelser har været i spil og praktiske ting har skullet sættes på plads.
Men nu er vi ved at være os selv igen - takket være f.eks sådan en dag ved vandet med de smukkeste børn i verden - omtrent -
- for de har skarp konkurrence af hende her -
- og ham her!
Og en sikker vinder når det gælder vores energi-konto er denne adresse -
- hvor solen kan gå ned på tusind måder - i går valgte den så denne her:

Og idag kommer gode venner forbi for at nyde det skønne vejr ved vesterhavet - så kan man jo ikke være trist!

I ønskes en god dag derude -og ham jeg har glemt at ønske tillykke med fødselsdagen, får lige et kram fra vesterhavet ;-)