fredag, juli 13, 2007

Du danske sommer jeg elsker dig .....

Dannebrog der vejer mod den blå himmel - ikke meget er smukkere end det ....

Ja, der var blåt nok på himlen til et par husarbukser!!!


Denne talemåde brugte min mor da jeg var barn når vi var i tvivl om hvordan vejret ville arte sig.
Hvis der var blåt nok til et par husarbukser blev det fint vejr - nu ved jeg ikke om hun nogensinde har haft kontakt til en husar og om størrelsen på husarer har ændret sig? Men idag holdt talemåden stik.


Vi har nydt den danske sommer i fulde drag idag. Og det var der også mange andre der gjorde.


En dejlig tur til Ringkøbing er det blevet til hvor vi fik kigget på både kunst og ikke mindst kunstige ting både her og der.


Og så endte vi med at spise en dejlig frokost inden vi vendte næsen hjemad til sommerhuset.

Dejlig dag og den er slet, slet ikke slut endnu. Vi er rykket udenfor på terrassen og sidder her og nyder at vi i det hele taget kan sidde herude uden overtøj - og det kan vi sagtens! Vi nyder at have ferie og vi nyder at der er tid til at vi kan være sammen. Vi synes vi er meget heldige.Hold da helt op ...

Solen skinner og det har den gjort nu i næsten 1 time .. så jeg er den der er smuttet.....

torsdag, juli 12, 2007

Aftenens travetur var ret fugtig

Der var et lille ophold i bygerne sidst på aftenen og så måtte jeg ud for at mærke om vejret var derude endnu - og det var det skal jeg da lige love for .......

Hybenroserne står her som altid stolte og samtidig ydmyge - men med blomster uanset hvordan vejrguderne har tænkt sig at agere - og det er jo dejligt at vide at verden ikke er helt af lave.

Men at vi har fået vand kan man vist ikke bortforklare .. traveturen var en våd een af slagsen.

Så er det vist nu at jeg skal komme med den om "at der findes ikke dårligt vejr kun forkert påklædning" - rend mig ...... men vi er da nogen der heldigvis har regntøjet i orden!!
Men vi må vist konstatere at det bliver den slags sommerferie som vi har prøvet før. Der har før været ild i brændeovnen når vi har holdt sommerferie heroppe med bøger indenfor rækkevidde.

onsdag, juli 11, 2007

En regnjakke er vel en regnjakke eller .....

De er da rigtig fine - er de ikke.....


Klar til en travetur ude i det vestjyske regnvejr må man så konstatere at min mand simpelthen har glemt sin regnjakke og at jeg er kommet til at tage hans med i stedet for!!!


Eller hvad.
HAN påstår til gengæld at den regnjakke der forefindes her i huset er hans.

Gudskelov har vi kun en halv time hjem og det var så nødvendigt med en lille afstikker.

Og der hængte så en regnjakke som lignede min til forveksling. Nåh - men vi fandt nogle rigtig fine blomster på vej hjem og så snakker vi ikke mere om det ;-)

Det regner ...... og regner ..... og ....

... vi hygger og hygger ...

mandag, juli 09, 2007

Er de ikke smukke

Næsten en hel hæk af disse skønne roser så jeg på vores week-end tur og hvem kunne lade være med at stikke kameraet helt derned .... ikke jeg!!!

Vi kom hjem til grill-vejr

Ja naturligvis var det da grill-vejr da vi landede herhjemme.... så vi kunne lige klare en kande vin, lidt lækker salat .......

og grill-mesteren havde stoppet masser af krydderurter i stegen der blev rigtig lækker!!!

I morgen bliver der pakket biler til 14 dage i sommerhus. Husets herre har et møde på jobbet i morgen der godt kan tage det meste af dagen, så aftalen er at jeg starter min lille bil og kører afsted alene i morgen og at vi så ses sidst på dagen ude vestpå.
Sådan må det være og det er fint med mig ...... jeg har jo fri og skal ikke nå noget!!!! Det er så fedt! Ved ikke hvornår der kommer nyt på bloggen - det bliver lidt on and off. Men mon jeg kan lade være - den bærbare kommer jo med så mon ikke .......

Vi tager et lille pit-stop

Ja her har vi været og her har vi nydt et par dages tørvejr og sol og blæst...


... kort sagt den danske sommer med alt hvad det indebærer. Meget har vi set og lidt har vi undret os over......


f.eks om denne båd har været et ønske i hele familien eller ? Jeg synes nu ellers at navnet er helt godt valgt!!!