fredag, maj 18, 2007

Situationsrapport


Her har vi så et billede af hvordan der nu ser ud og det er da meget hyggeligt ikke?

I dag står den på fisketur, men jeg skal lige en tur forbi lægen. Kurset forleden endte med en glidetur på vådt græs så hende den gamle har nok i det mindste bøjet et par ribben. Fa'ens ondt gør det ihvertfald.

Ja, ja så kan hun måske lære det. En gammel kone på snart 60 skal altså ikke lege fangeleg med alle de unge. Sådan er det bare.

tirsdag, maj 15, 2007

Jeg hader simpelthen at gøre rent

Ja det er faktisk ikke engang løgn - jeg hader at gøre rent men elsker til gengæld når det er gjort.
Idag har det været tiden at tænke på hvad min gamle mor sagde for mindst 100 år siden !!! (Tror jeg nok)

"Bare du har friske blomster og rene håndklæder så kan du gøre rent når gæsterne er taget hjem" Ja det er jo meget godt og fungerer sikkert også i et hjem hvor man ikke roder halvt så meget som vi gør.

Helt tilfældigt faldt jeg over hele 2 smukke buketter der var beregnet til at gøre en mor glad på mors dag.
Nu var lejligheden ligesom forpasset så jeg kunne købe dem for en slik :-) Og da vi her i huset har inviteret børn og svigerbørn til et "maler-ophold" hvor det er meningen at træværket på huset skal have en omgang, ja så har det ligesom været en nødvendighed at suse lidt rundt med en støvsuger i hele huset.
Mine børnebørn skulle jo nødig udvikle en eller anden allergi fordi vi her i huset ikke svinger støvekosten alt for tit.

Og det er altså ikke gjort med at hænge våde klude opvredet i Ajax vand på radiatoren som jeg kan huske en kollega har fortalt om. Nej den gælder ikke her hos os.

Og da jeg ikke er hjemme hele dagen i morgen hvor jeg tager på kursus kl. 7.00 så er der kun idag til at forberede at huset bliver fyldt op de næste par dage. Hvilket også betyder at der nok ikke bliver så meget tid til at komme på bloggen. Så jeg vil nyde at have fri når jeg når til onsdag aften og nyde at have familien omkring mig.


Der er en lappeløsning på vej

Ja, om jeg så må sige .... Der hækles lapper til den store guldmedalje og der bliver godt nok brugt nogle bomuldsrester....

Åh nu må der ikke dø flere danske drenge i Basra

August kom snart så vi kan få drengene hjem i god behold. Hvor er det frygteligt at det nu igen har krævet en ung mand i Irak.

Det er så forfærdeligt at være forældre til en FN-soldat. Jeg har prøvet det på egen krop. Min Jesper har været i eks-jugoslavien som hold nr. 2 og blev skudt på hver eneste dag når han skulle køre forsyninger fra Kiseljak til Sarajevo.

Vi gik i en evig angst i 6 måneder og hver aften når vi kom i seng bad vi om at vores dreng havde det godt. På det tidspunkt havde soldaterne ingen mulighed for at kontakte os derhjemme, men Hærens Operative Kommando havde en nyhedstelefon som vi aflyttede flittigt og når der var forhøjet beredskab var vi løver i et bur.

Og det var en festdag da han landede med en stor Hercules i Skrydstrup og var uskadt hjemme igen.

Sådan skulle det ikke gå for den unge mand der mistede livet igår. Jeg tænker så meget på hans familie.

mandag, maj 14, 2007

Jeg kan da blive så edderspændt rasende ....

Har netop haft min datter i telefonen.

Ulykkelig over en episode i ulvetimen. Går ind i Bilka for at handle med to børn i indkøbsvognen og kommer hen til kassen for at betale.

Tasken er lynet op og pungen er stjålet. Der var ikke mange penge men til gengæld mange alt mulig andet. Jeg nævner i flæng kørekort,dankort,sygesikring ..........

Øv,øv

Min velkomstblomst er på plads

Hvert år ved denne tid bliver min krukke på væggen ved hoveddøren fyldt med pink petunia og lige præcis i år har jeg ikke kunnet finde den helt rigtige farve.
Der er blevet kigget allevegne og nu måtte jeg så bide i det "sure" æble og vælge en lilla - men den er da også meget sød ?

Jo, det var da søndag var det ikke

Jo det var det men som det ses gør det ikke den store forskel her i huset. Godt at vi har hver vores bærbare for ellers var det vist ikke nemt "at få en tid".
Men det lykkedes at få ham overtalt til en tur på planteskolen og jeg skal da lige love for at der blev købt ind til vores lille (meget lille) drivhus. Så i år glæder vi os til tomater i flere afskygninger, agurker, meloner og masser af krydderurter som vi dyrker både ude og inde.søndag, maj 13, 2007

Vi har fået gæster

En skovdue har valgt at stifte familie her på adressen og er blevet fulgt med stor interesse.

Idag lykkedes det så for manden i huset som en anden pavarazzi at tage et billede af den yngre generation ud af stuevinduet.

Hyggeligt ser det ud.

Så er Andreas næsten skoleelev

Ja, så fik vi Andreas listet i skole. Det var ellers ikke med hans gode vilje - startende med ikke at ville ud af bilen da vi nåede frem til at mumle noget som hans mormor tolkede som "møgskole" lykkedes det os da at komme indenfor.

Men da det blev tid til at gå i klasserne var han altså nødt til at have sin mormor med og det var også helt ok. Det var tydeligt at han med sit falkeblik fik af-fotograferet alle klassekammeraterne men han sagde ikke et kvidder.

Da vi kom ud i bilen igen var kommentaren: Det var da en fin skole og en flink lærer.

Så jeg tror vi er fortrøstningsfulde alle mand :-)