fredag, september 28, 2007

Vi smutter ....

Bare så der ikke er nogen der undrer sig alt for meget:

Jeg tager på familie-week-end i sønderjylland
og kommer ikke hjem før søndag!

Så ha' det rigtig godt i week-enden alle jer der kigger med derude!

Jeg smutter .....

torsdag, september 27, 2007

Rodehovede er hvad hun er ......

Tidlig igang idag med at kigge på stof - dejlig cheriserød med en fræk knap skal blive til en lun vest. Materialet er stampet uld - pænt og lækkert - og en rigtig fræk knap på til sidst jo-jo.

Havde så hørt i øresneglen at lilla var et must til vinter så lidt lilla uld blev det også til for en lun og dejlig vest kan jeg jo altid bruge til "mit sorte". Godt i gang og energien er på plads ....
....fiks og færdig næsten - mangler bare lige knaphuller.... og så er det jeg gerne henviser til punkt 2 da jeg blev tagget "jeg er et frygteligt rodehoved" - men hvad min mand skal bruge den tryk-fod man syer knaphuller med - ja det fatter jeg ikke!! Væk det er den under alle omstændigheder.

Tænker jeg når at køle af inden han skal stå til regnskab -jeg møder kl. 12.00 har børneteater efter lukketid - så der er fyraften ca. kl. 19.00. God dag derude!

onsdag, september 26, 2007

Hva' gør man .....

Mens jeg bladrede i mine trøjer her til morgen (hør hende lige :-) ) faldt jeg over en trøje som jeg højst har brugt 2 (!) gange. Nåh hvorfor nu det - den ser da meget pæn ud.

Det er den sandelig også og i en lidt støvet grågrøn farve der passer godt til mit sorte tøj.

Nåh hvad er der så i vejen? Der er det i vejen at når jeg har den på bliver alt det sorte tøj sgu da lysegrønt!

Trøjen er strikket i Angora-uld og hold da op hvor har de da brugt rigtig meget af det. Jeg har jo angora-uld over det hele efter et kvarter. Alt er prøvet - tror jeg nok........


Er der nogen der har et godt råd vil jeg gerne blive klogere.

Nu har jeg bestemt mig for at tage den på idag.

Kald mig bare lamse-ben ;-)

tirsdag, september 25, 2007

Så blev jeg tagget ........

Ja, Sister Bonde har tagget mig - at hun vil være det bekendt :-) - og nu er det så meningen at jeg skal fortælle 7 ting om mig selv som der ikke er nogen overhovedet der ved! Alle ved jo alt om mig men jeg prøver alligevel:

  1. Jeg kan heale en hovedpine væk på under et kvarter.
  2. Jeg er et frygteligt rodehovede.
  3. Jeg elsker at rejse.
  4. Jeg glæder mig til at gå på efterløn.
  5. Jeg bryder mig ikke om katte (og mus og rotter), men elsker hunde.
  6. Jeg elsker rødvin.
  7. Jeg bliver deprimeret når det er vinter.

.... og det vidste I jo godt eller?

Nu er det så meningen at jeg skal tagge hele syv personer, og det er helt umuligt! Men Madame har givet mig et fif: Jeg sender staffetten videre til dem der har lyst til at prøve! God fornøjelse!

mandag, september 24, 2007

Man skal læse meget i avisen før .......

En kvinde der er fuldt integreret i Danmark, men oprindelig kommer fra Somalia er ude at handle med sin otte-årige datter i et lokalt supermarked.

I køen ved en anden kasse står et ægtepar hvor fruen beslutter sig for at gå ud af køen for at stille sig bagved den somaliske kvinde.

Og så skal jeg da lige love for at det går løs!

Med råb begynder fruen der er omkring de 70 at hive i den somaliske kvindes tørklæde mens hun råber skældsord.

"Du er i Danmark så tag lige det tørklæde af - det er vist på tide du rejser hjem"

Ret underholdende ikke. Hendes mand der stadig står ved den anden kasse morer sig i hvert fald rigtig meget.

Værst af alt - det er der også andre kunder der gør.
Til sidst er der dog een der siger til kvinden at hun skulle skamme sig.
Og det gør jeg også på mine landsmænds vegne.

Og hendes otte-årige datter undrer sig stadig!

For min skyld kan man mene om indvandrere og folk af anden etnisk herkomst hvad man vil - men det kunne være dejligt om man kunne beherske sig bare en lille smule når man færdes iblandt dem!

søndag, september 23, 2007

En hurtig vejrmelding fra vest ......

Ja, krampagtigt holdt vi fast i stemningen om at sommeren ikke er forbi. En kold fadøl i sommerlandet , nærmere bestemt Henne Strand kan vel lokke enhver ud af huset.

Nu er der bare det at sige til det, at som det ses på billedet er der en der holder sig i skyggen og det var heller ikke svært.

Solen lod godt nok vente på sig - forbarmede sig dog til sidst men varmt - nej det var det ikke - men ikke nikke nej om vi vil sidde indenfor!


Nu er det så at vi har provianteret lidt i løgplanter så vores have blive helt fantastisk når det engang igen bliver forår ......


... keep on dreaming! Jamen det vil jeg så gøre! Det var den søndag og den var da egentlig meget hyggelig , da solen endelig viste sig fra kl. 14.00 til kl. 18.00 ;-)