lørdag, juli 21, 2007

Inden længe går det løs ....

I morgen starter vi med et par unge mennesker på henholdsvis 3 og 5 der skal holde ferie her hos mormor og morfar .. hvem tror I glæder sig mest.. og hvis de er rendt for langt væk så lyder klokken for måske er det tid for

det her .....

Ja Andreas og Mathilde kommer her i morgen og skal være her alene i 3 dage og midt på ugen tyder det på at alle de unge mennesker gør dem følgeskab ... så vi måske kan være heldige at have alle 4 børnebørn på besøg på samme tid....
Er der noget at sige til at vi lige har bagt lidt!!!!

Et lille morgenkys eller .....

Ja, nu går jeg jo ikke sådan rundt og kysser lidt i flæng - på den anden side kunne det have været sjovt at se om det her nu var en prins eller hvad .....

Efter nærmere eftertanke: Hvad skal jeg da med en prins mere - ham jeg har fylder sådan set rigeligt .....

fredag, juli 20, 2007

Og så blev det tak for i dag ....

.... Ja det blev tak for i dag og solen takkede af på den smukkeste måde man kan forestille sig ...


... sikke en solnedgang vi fik til godnat ..... smukkere kan det ikke gøres ... og i morgen venter atter en feriedag ... hvem klager - ikke jeg !!!!!

Så kom sommeren også til os .....

Ja man kunne godt tro at vi havde taget en afbudsrejse - men nej,nej det her er sandelige bare lige et lille kig fra "min klit" ......


og det her marehalm er sandelig også mit helt alene .... næsten

En cykeltur til købmanden

Ja på min cykeltur hen til købmanden fik jeg lige øje på disse dejlige valmuer .......

... jeg købte nu ikke æg, men jeg så også disse dejlige røllikker ....


...og ja, så mødte jeg faktisk også en ko for at det skal være rigtig dansk sommervejr ...

til at starte med syntes den vist at jeg var lidt interresant ... men


så tænkte den nok at det var mere interresant at se ud på de "syv verdenshave" - og det gjorde den så og jeg cyklede videre for at købe min mælk - og sådan går tingene jo lidt i ring - tror nu ikke det er een af den slags der malkes .....


... men hvad ved bønder om agurke-salat!

Tålmodighed er en dyd

Og hvis der er noget jeg ikke er i besiddelse af så er det da tålmodighed.

Min bærbare er bestemt ikke vild med at oploade billeder - det tager det meste af en krig.

Godt der er samlet lidt sten som man kunne smide med hvis der pludselig opstod et behov.

På den anden side ville jeg måske komme til at ramme dem her ......

..... eller den her .......


og det ville jo da være rigtig ærgerligt! Så hun besinder sig gør hun .... men jeg vil da ikke påstå at det falder mig let.

onsdag, juli 18, 2007

Vi tog en tur ned ad Memory Lane

Ja vi tog en tur ned ad mindernes allè. Vi har besøgt kirkegårde og vi har besøgt gravsteder.

Dette gravsted er mine forældres og det er mange år siden vi sagde farvel til den sidste af mine forældre - helt præcist er det 27 år siden min far - der var den sidste - døde.
Men alt så fint ud og det er dejligt at konstatere når man bor langt derfra.


Men turen startede med en tur langs den jyske vestkyst langs med vadehavet hvor min ældste bror boede den sidste del af sit liv og hvor han har fået sit sidste opholdssted.

Akkurat som i livet har han også i døden fået en meget speciel plads. Som det ses er hans gravsted meget atypisk - med skaller fra stranden og en meget speciel og smuk gravsten - helt præcis som han var som person.

Dejligt at se og som altid var der storm og blæst i den landsdel. Han valgte selv hvor han ville ligge og kirken ligger lige ud til vadehavet som han elskede - men længst mod syd - for som han sagde inden han døde: Det er tættere på Italien!


Og Hjerpsted Kirke er fantastisk smuk og ligger lige ud til Vadehavet ......


Derfra gik turen til min mand families gravsted hvor der ligger både min mands forældre og også en bror der døde som meget lille .....


Og et lille smut forbi "min egen kirke" blev det også til.

Rise kirke har en stor plads i mit hjerte.

Der er jeg både døbt og konfirmeret og det var også der jeg sagde JA til min hjertenskær. Mit første barn blev døbt der og jeg har sunget i kirkekoret i mange år - så det er altid dejligt med et gensyn.

Og lige præcis der var jeg i går!!! Og jeg kan stadig sige: Herfra min verden går!!!

Og det er jo også der at mine forældre ligger begravet.

Og turen sluttede hos min mands bror og svigerinde hvor vi hyggede og havde det rigtig dejligt .... med dejlig mad og tænk engang
i Sønderjylland har man buske med blomster i national-farverne... jamen hvor dansksindet har man lov til at være .. hvor om alting er: Vores værter havde en busk hvor der var både hvide og røde blomster ... og I skal ikke spørge mig om hvad de hedder......

Vi har vel nok været på tur ....

Ja vi har været på tur , og jeg har taget mange billeder som jeg har store problemer med at få lagt ud på siden her.Har stort set "bøvlet" med det hele dagen.

Men håber at det lykkes på et tidspunkt.

Men det er så øv-bøv for jeg har dejlige billeder og gode historier at fortælle - men de må vente til maskineriet er blevet lidt mere medgørligt!! Jeg må konstatere at min blog er totalt afhængig at at jeg kan få billederne med - mange andre i dette univers klarer sig med ord - men uha hvor vil jeg gerne vise jer billederne der hører til mine ord.

Jeg krydser alt hvad krydses kan for at jeg får det til at virke inden længe. Indtil da: Kommer tid kommer råd - håber jeg på!!

søndag, juli 15, 2007

Sol og vind

Ja jeg ved ikke om sol og vind bliver ligeligt fordelt i landet i dag.

Os der opholder os ved Danmarks vestligste punkt (ca.) har en frisk til hård vind - men nøden lærer som bekendt nøgen kvinde at spinde. Og nøgen det kan man næsten være i denne krog som vi har indrettet os i. Midt imellem værktøj, river, spader og hvad der ellers skal være i et skur :-)


Med Hanne Vibeke Holst i nærheden og kaffekanden indenfor rækkevidde, ja så er det ferie.
I morgen kommer der gode venner på besøg og det er værd at vente på!!!! Og - da har man lovet os sommer igen! Hold da op hvor er det skønt!!!!