fredag, februar 02, 2007

Fredag og morfar tager vagten

Ja, så blev det fredag og det er morfars tur til at rydde kalenderen. Alle møder er simpelthen aflyst og der skal noget til - men for de små er intet umuligt.

Vi havde regnet med snart at få Andreas hjem men fysioterapeuten er indstillet ind til videre for det gør stadig alt for ondt ;-( Der har været en ortopæd forbi og han mener at der er startet op lidt for tidligt med genoptræningen. Men nu venter en week-end forude hvor vi alle har mulighed for at rykke lidt tættere sammen omkring dem - og det gør vi så. Kan I have det godt derude.

Tak for god underholdning

Ja, så er det man kommer til at tænke, at hvorfor er vi da ikke tilfredse med muligheden for en bronze-medalje - nej, nej nu vil vi da gerne at træerne skal vokse ind i himlen.

Jeg synes de klarede det flot ... så tak for god underholdning håndbold-drenge!!

torsdag, februar 01, 2007

Åh hvilken morgenstund

Ja det er en rigtig flot morgen her hos os. Og så kom jeg til at tænke på familiens "standardgodnatsang" der er skrevet af ham med åh hvilken morgenstund:

Barndommens land
tidens mælketand
Verden er ny for dit øje
folk er to tre meter høje
så de må bøje sig
ned til dig.

og mit yndlingsvers (jeg skal skåne jer for de sidste 6 vers men vi kan den udenad alle mand!!)

Fluen er blå
kilder på din tå
Og et par myrer du kender
hygger sig på dine hænder.
Skrubtudsen tidser en tår
før den går.

Vi har sågar synget den til min søns kandidatfest da han blev færdig som psykolog på uni.

Så den er næsten altid med os og også nu med Andreas til godnat på sygehuset.

På fredag tager morfar tjansen - for den aften skal mormor øve børneteater med alle børnene indtil "de kan det" så det kan blive sent ;-) .......

Vores dejlige Andreas


Havde lige lyst til at dele dette dejlige billede af vores Andreas. Han ser da frisk og dejlig ud og det sidste er at der venter en udskrivning muligvis mandag. Problemet er at han endnu ikke kan gå og at han skal til fysioterapeut 2 gange om dagen til genoptræning. Men vi må hjælpes ad så godt vi kan alle mand for at de kan få en god start når de kommer hjem ....

søndag, januar 28, 2007

Andreas har det fint

En dejlig dag har det været. Andreas sad oppe i en kørestol da vi kom og havde naturlig farve i kinderne. Game Boyen var et hit og efter en times spil var det tid til at komme op at ligge i sengen og slappe lidt af ovenpå anstrengelserne ;-)

Alt i alt en fin dag. Jeg tager nattetjansen fra mandag til tirsdag - jeg møder nemlig først til middag tirsdag og suser afsted efter arbejde mandag. Der er jo også en lillesøster der har visse behov - så det er med for forældrene at dele sol og vind lige.

Forældrene er gået fra hinanden og det gør det naturligvis ikke nemmere. Men vi kan kun glæde os over at de har været ansvarlige forældre overfor Andreas i denne tid og har stået last og brast omkring deres søn - og det har været rigtig dejligt at se. Nu håber vi så bare at bedringen fortsætter så familien snart igen kan komme i den daglige gænge.

En rolig søndag venter ...

I dag bliver en rolig søndag - det har vi bestemt!! Det er startet rigtig godt med en stille formiddag hvor mormor har prøvekørt den nye Game Boy som skal afleveres til Andreas i eftermiddag. Håber det er noget han kan bruge nu han skal ligge lidt fladt i lang tid.

Hvis han er som de drenge jeg kender fra mit job i "fritteren" så tror jeg han skal få meget glæde af den. Ja så vi tager en tur til Kolding Sygehus i eftermiddag og hygger lidt med ham og så er vi sikkert hjemme igen inden vi skal have et nyt kapitel af "Forbrydelsen" når det bliver aften.

Indtil da skal vi bare hygge os alene og sammen. God søndag til jer derude .......