lørdag, februar 17, 2007

Det er simpelthen for fantastisk

Har været inde at kigge på min statistik på denne webblog og kan kun sige hej til:

5 der kigger med fra USA
2 fra De Arabiske Emirater
1 fra Italien
1 fra Frankrig (Hej Helle :-)
1 fra Spanien
1 fra Irland
1 fra Canada
Og indtil videre næsten 100 besøg fra Danmark

Nåh men det var da hyggeligt - troede sådan set at jeg mere eller mindre var alene på denne blog og det kun var familien og så "det løse" der kiggede med - men så berejste er vi altså heller ikke. Men I skal være så velkomne hver og een.

Gad nok vide hvad hun tænker ....

Ja det er ikke nemt at vide hvad der foregår i hovedet på sådan et lille menneske... jeg ved godt hvad der foregår i farmors hovede lige der.

Glæde over at vores lille Freya er en sej lille pige på trods af en overnatning på intensiv og en masse postyr så klarede hun da bare skærene og hun er ikke engang fyldt 2 måneder endnu - hvad kan hun ikke blive til. Ja hvis I spørger mig - alle muligheder står åbne - haha.

Ja,lille Freya havde fået farve i kinderne men skulle stadig have damp af saltvand og lidt medicin men hosten lyder slem og forældrene får godt med motion op og ned ad gulvet. Men det var godt vi kunne hjælpe lidt til.

Faderen havde et møde som han var nødt til at køre til (læs: kunder i butikken ;-)) så det var fint at vi kunne gå på legepladsen med Asger og hygge lidt så moderen kunne få lidt fred.

Man bliver jo taknemmelig for lidt - vores svigerdatter syntes det var luksus at hun kunne gå til bageren alene uden børn og at hun kunne komme ud i luften - så lidt nytte har vi da gjort.

Og blot til orientering så har vi den mest fantastiske svigerdatter som vi vil gøre alt for at hjælpe når tingene brænder på. Hun er da godt nok sjællænder men det kan hun jo for pokker ikke selv gøre for :-)

Kan du så lige slappe af ....


Ja, tak det vil jeg da gerne ;-))))

Men med sådan en velkomst er det jo ingen sag at tage en tørn. Alt er parat med "medicin" til både børn og voksne.


Torsdag var vi hos Andreas før kl. 9.00 og igår fredag var vi i Århus inden kl. 10.00 så vi nyder at der en stille opstart her hos os i dag lørdag.

Andreas havde det fint .. sidder stadig i kørestolen men det går fremad og læger og fysioterapeuter er tilfredse med tempoet så det skal nok gå.

onsdag, februar 14, 2007

Åhh ja så var der da også et billede


Ja, så var der et billede. Billedet var et jeg malede og gav Pernille i julen 2005. Det skulle gerne afspejle hendes situation på det tidspunkt - ved ikke om man kan se det men der er lige skyggen af en mand i baggrunden og der er også ret mange børn .... så er det sagt.

På det tidspunkt var hun blevet alene med børnene, men der blev "sendt" en hjælper til hende og ham er hun rigtig glad for (og det er hun også for billedet)

Jeg ved sørme ikke hvorfor damerne på mine billeder aldrig har tøj på - det kunne man da godt grave lidt i hvis man ville - men det tror jeg nu ikke jeg vil ;-)))

Vi var lige et smut forbi Andreas


Ja Andreas har set frem til at mormor og morfar skulle komme tirsdag og for den sags skyld igen torsdag. Så vi har spillet Olsen i flere timer ad gangen og hvor var det hyggeligt.


Moderen benyttede så lige chancen for at komme på arbejde. Og det var de glade for og det var hun sandelig også kunne vi mærke. Men nu vil vi faktisk godt snart have en ganske almindelig hverdag ..... hvis vi skulle bede om noget må det være det.

Freya har det bedre...

Ja heldigvis går det fremad for vores lille Freya - prøverne ser bedre ud og hun er mere vågen.
Men det er hårdt arbejde for den lille familie.... der er jo også en lillebror der mangler sin mor .... ham må faderen så være der for ... moderen har jo maden til Freya så den arbejdsfordeling giver ligesom sig selv.

Men da faderen har sin egen virksomhed er der jo noget af et puslespil der skal gå op.

Det kan være der bliver brug for os der også, så lige nu pønser vi på at vi måske tager en tur til Århus igen på fredag.

mandag, februar 12, 2007

Ja, så er vi på den igen ...

Vores lille Freya på kun 1½ måned er indlagt med RS-virus, så vi har igen et barnebarn indlagt.

Så stop dog vi gider ikke at ha det ................