lørdag, januar 06, 2007

Lidt sund konkurrence er altid godt


Indtil for ganske nylig har denne unge dame været alene om titlen som vores lille primadonna men nu er der så kommet en lille dame nr. 2 der måske kan gøre hende rangen stridig, - men mormor synes nu stadig at den lille Mathilde er helt fantastisk - der er da lidt primadonna over hende som hun sidder der med sit lille barn og en hat på skrå!!!!

Et uventet besøg

Et uventet besøg af min mands niece kunne lige pludselig ændre dagen til at være lidt speciel.

Pludselig fik man nyt fra fjern og nær ind i stuen uden at man var forberedt og det er jo altid dejligt. Niecen bor en god times kørsel herfra men havde været afsted med datteren til et stutteri her i nærheden hvor hun skulle lufte sin hesteinteresse og så var der lige tid til en lille visit. Hyggeligt!!

En dejlig lille ny blev den største gave i årEn fantastisk følelse er det jo altid at sige goddag til en lille ny - og vi var så heldige at blive farmor og farfar til lille Freya der kom til verden den 22. december 2006.

Og blot dagen efter tog hun turen til det vestjyske med far, mor og storebror for at fejre jul sammen med resten af familien.

Det er vi så taknemmelige for at forældrene havde overskud til.

Kokken på blokken

Så var tiden inde til at deltage i dette blogger-land. Da mit efternavn er koch var det meget passende at kokken kom på blokken - har altså intet med mine kulinariske evner at gøre, nok mere min tendens til at lege med ord.