fredag, august 10, 2007

Så blev den ged barberet .......

Jeps vi gjorde det igen...... Revyen er godt overstået og blev overværet af ca. 600 mennesker så det må siges at være en succes.

Så er der nogle der har efterlyst et billede og så lad dem dog .....
Læg lige mærke til at web-master har valgt at lægge det ud i det mindste format (her kan man heldigvis lave kroppe mindre efter behov) ......


Som altid har det været hundeskægt ... var hjemme et vældig godt stykke over midnat ... og skulle møde kl. 10.00 på arbejde.

I aften er der fest og farver og lørdag er jeg dommer i børne-melodi-grand-prix... så tiden går med det og nu glæder jeg mig faktisk til at det bliver hverdag igen..... God week-end derude!


onsdag, august 08, 2007

Jeg krummer tæer

Ja, det gør jeg allerede på forhånd .....

... mest fordi jeg skal på scenen i morgen i det mest afslørende out-fitt.

Som vi diskuterede i går til vores generalprøve: Hvad er det der sker med mennesker i vores "branche".

Til hverdag bruger jeg oceaner af tid på at camouflere mine deller og tænker meget på hvor tyk jeg ser ud.

Så bliver det revy-tid og fanme om ikke man stiller op i det mest afslørende tætsiddende tøj .... ja jeg undrer mig stadig .... og snart er det torsdag .... og nu smutter jeg på arbejde mens der stadig er børn i SFO'en, for jeg tænker de fleste forældre melder deres børn ud efter revyen !!!

Jeg blev så glad ....

Ja, jeg blev så glad da jeg fik dette skulderklap fra sisterbonde.


et skulderklap.

Og det vil jeg straks give videre til

Lene - fordi jeg synes det er imponerende hvad det kvindemenneske har overskud til, og så holder jeg rigtig meget af hendes livsindstilling. Tror hun er et meget fint menneske......

Emmaline - fordi jeg synes det er så dejligt at der er nogen der har lyst til at studere fysik og matematik, for det kan jeg slet ikke finde ud af - og så fordi hun har nogle gode kommentarer der kan få en til at tænke sig om en ekstra gang .....

Deborah - fordi hun har formået at få mig til at læse interesseret om galopbaner og heste og så er det næsten lige meget hvad man vil vide lidt om så findes det på hendes side ....

Knappen kan selvfølgelig gives videre hvis man har lyst ....

mandag, august 06, 2007

Scener fra det virkelige liv....

En meget sexet blondine med superkort nederdel, overdel i leopardmønster, netstrømper i et par meget høje bronche-farvede støvler bliver overrasket af en fra varmeværket der lige skal kigge i et varmeskab.

Behøver jeg at sige det er revy-tid.

PS: Til dem der vil vide det - der skete ikke andet end det!!!! (Jeg synes det var rigeligt)

søndag, august 05, 2007

Himlen er blå og her er fest og farver

Ja, så kom det gode vejr og som altid lige tilpas til at vi kan nyde vores byfest i fulde drag.
Festligt ser det ud når byen er klædt på til fest og Garden stiller op!

.. og som altid er alle mand af hus. Ugens program kan tage pusten fra enhver. Nogle står for volley-ball-turnering andre for kongespil. Så er der Mini-Triatlon senere på ugen og alle er blandet ind i lidt af hvert.

Også jeg, for tirsdag er der generalprøve på den mest charmerende, fascinerende, helt forrygende, inspirerende og stimulerende alletiders ny lokalrevy!!!!!
Og torsdag vil der igen være kø for at være med hvor det "sner" - det garanterer jeg for!!!!