fredag, august 10, 2007

Så blev den ged barberet .......

Jeps vi gjorde det igen...... Revyen er godt overstået og blev overværet af ca. 600 mennesker så det må siges at være en succes.

Så er der nogle der har efterlyst et billede og så lad dem dog .....
Læg lige mærke til at web-master har valgt at lægge det ud i det mindste format (her kan man heldigvis lave kroppe mindre efter behov) ......


Som altid har det været hundeskægt ... var hjemme et vældig godt stykke over midnat ... og skulle møde kl. 10.00 på arbejde.

I aften er der fest og farver og lørdag er jeg dommer i børne-melodi-grand-prix... så tiden går med det og nu glæder jeg mig faktisk til at det bliver hverdag igen..... God week-end derude!


9 kommentarer:

Unknown sagde ...

Heldigvis kan der klikkes på billedet, så man får dig i mega-figur. Hvor er du bare skøn - tillykke med at det hele gik godt.

Lene sagde ...

Jep fru koch, sister bonde har jo allerede fortalt dig, at os kan man ikke snyde. Du ser superdejlig ud og tillykke med revyen. Man kan blive helt høj af sådan en oplevelse.

johanne sagde ...

Jeg fandt også hurtigt ud af at klikke, så billedet blev større.
Er iøvrigt enig med lene i, at du ser superdejlig ud.
Og jeg tror gerne, man kan blive høj af sådan en oplevelse.
Til lykke med succeen.

Tenna sagde ...

Jeg melder mig i koret og siger du ser dejlig ud - tillykke med succesen!!

kokken sagde ...

:-) Tak skal I have - jeg havde nu heller ikke regnet med at I var helt dumme med hensyn til billedets størrelse - men der kunne jo være nogle der ikke vidste hvordan man gjorde - det ved de så nu - ha,ha.

Ja, det har været rigtig rigtig sjovt og det er rigtigt at man kan blive høj af det.

Anonym sagde ...

Jeg er helt enig - du ser bare så godt ud i det outfit! Dejligt, at du lagde billede ud. Tillykke med at det gik så godt.

kokken sagde ...

Madame: Tak skal du have :-)

anjoe sagde ...

Bedstemor med slag i... SÅDAN!

kokken sagde ...

Anjoe: Det kan man vist godt sige ;-)