tirsdag, februar 20, 2007

Åhh hvor jeg længes ...


Jeg vil ikke have snestorm jeg vil have forår i min have. Billedet er fra sidste år selvom det føles som om det er hundrede år siden at haven så sådan ud.
I eftermiddag tager jeg en børnehaveklasse med ud i naturen for at lede efter forårstegn og vi skal simpelthen finde nogen....

Vi har taget hul på en ny dejlig uge ....

Ja, så er vi klar til at tage fat igen. Men denne uge har jeg bestemt skal være en ganske almindelig een af slagsen .... næsten.

Andreas er startet med at være i børnehave om formiddagen og det gik fint i går. Han skulle lige over den der med "hvad siger de andre" .. men det havde været ok.

Freya hoster ikke så meget længere men er til gengæld blevet lidt mere skrigende end tidligere, men det er jo rigtig dejligt at hun kan :-)

Så alt i alt venter en uge med de almindelige udfordringer der er ved at være engageret med både job og fritidsaktiviteter. Og det har jeg bestemt at det vil jeg nyde i den uge der kommer.

søndag, februar 18, 2007

En lille halsklud


Ja, der har været tid til lidt strikkeri.
Liselotte har været inspirationskilden men jeg kan godt se at mønsteret ikke er ramt helt perfekt. Spørg mig ikke hvad der gik galt men farverne er da dejlige og nu skal det prøves ..... med en smuk broche tror jeg det går an.

Garnet er det japanske Noro - men den udgave med lidt silke og ikke rent uld. Og som Vævestuen i Ho reklamerer med "Creme ala creme" Smukt garn.


Foreløbig er det spændt ud og venter på at blive tørt.

Så har jeg lidt at tage om halsen når min mand er på valsen ;-)