fredag, januar 26, 2007

Puh ha... hvor har vi været bange

Ja, vi har vel nok været bange - og i meget lang tid. Efter 3 MR-Scanninger har man fundet frem til at andreas har en sygdom der hedder osteomyelitis. Vi skal regne med en indlæggelse på mellem 3 og seks uger men gudskelov fandt de ikke noget der var værre.

Det har været næsten 3 lange dage med skræk og rædsel men nu har vi besøgt ham og efter at have haft næsten 41 i feber er han nu feberfri og behandlingen er gået igang. Så vi er fortrøstningsfulde.

torsdag, januar 25, 2007

Er meget stille lige nu ....

Vi er meget stille lige nu og meget kede af det. Vores ældste barnebarn
er indlagt nu på 2. døgn og er idag blevet MR-scannet og der er fundet en væskeansamling der måske skal fjernes i Odense.

Vi holder vejret og venter ..................

tirsdag, januar 23, 2007

Så bli'r man da først rigtig glad

Så er der en forsker der har fundet ud af at det kun er uuddannede og udannede mennesker der bliver fede. Jamen så sluger vi da også lige den kammerat :-((((

Men jeg går for fanø så ud fra at denne forsker er bare lige lidt fed himself - for særlig dannet kan man sgu da ikke beskylde ham for at være.

Han har desuden en teori om at man i et overflodssamfund ikke kan regne med andet end at dem der er mindre begavet bare spiser løs når de nu har råd.

Ja så er det bare jeg siger: Må jeg så be' om mine himmelblå. Jeg håber fanme ikke at jeg har været med til at betale "for hans lille undersøgelse". Ups for et surt opstød - jeg må vist hellere tygge en mandel eller to - det skulle være godt for bl.a. halsbrand og sure opstød ................

Så har man saftsuseme da hørt det med

Hører lige nu at forskere har fundet ud af at ikke to snefnug er ens ?!

Og..................................

Øv og bøv

Ja det gamle liv har måttet melde sig ud af fællesskabet for en kort bemærkning.

Det er ellers ikke hverdagskost at jeg er for syg til at gå på arbejde - men sådan arter det gamle skrog sig lige nu. Jeg ved godt det er ligegyldigt hvornår man melder sig syg så er det uheldigt.

Men lige præcis idag er det ekstra uheldigt fordi jeg sammen med en kollega skulle på kursus fra morgenstunden. Kurset foregår i Esbjerg ca. 40 kilometer herfra og min kollega har ikke bil så jeg skulle have kørt og nu sidder jeg med sort samvittighed over at hun var nødt til at stå op klokken løgn for at tage et tog så hun kunne være fremme til kursus-start klokken 8.00.

Ak ja, den dårlige samvittighed - hvornår holder det op!! Det starter jo allerede når man er ung fordi man måske ikke helt gør det der bliver forventet af een. Så får man børn og gør karriere og huj og hej afsted det går. Og inden man ser sig om er tiden gået og man kan pille lidt i navlen for at finde ud af om de tog skade ;-)

Det har de så heldigvis (hvis du spørger deres mor) ikke gjort men så finder man da bare på noget nyt at få dårlig samvittighed over ..... Gud fri os vel .....

Jeg havde sort sort sort samvittighed over at ryge (ret meget). Det var bestemt ikke særlig populært og da mit første barnebarn viste sig på arenaen stod jeg ude i haven i regn og slud for at få en smøg. Og jeg tænkte er du fra forstanden - vil du hellere stå her og ryge end tumle rundt på gulvet med dit dejlige barnebarn. Efter barnebarn nummer to lykkes det mig så endelig at kvitte smøgerne (og det var sgu mange) og hvad tror I nu ?! Dårlig samvittighed over alle dellerne og det ekstra gode glas rødvin og det ekstra lækre mad.

Hvornår holder det op og holder det i det hele taget op ........ ja jeg spørger bare (mest mig selv)

Ja - indrømmet det er smuktJamen det er da rigtig smukt derude ... som en nordjyde ville have udtrykt det:

Man får ikke særlig meget ondt i øjnene af at kigge på det

(det skulle da lige være på grund af det skarpe lys ;-)))


Der var vinter til osJa, så kom Kong vinter alligevel på besøg og når han så er her skal han da være velkommen.

Flot ser det ud (ihvertfald indefra ) og sikkert også hvis man vovede sig derud.

Det er desværre ikke muligt for mit vedkommende - jeg ligger underdrejet mere eller mindre i nærheden af hvidt porcelæn - så det ......

mandag, januar 22, 2007

Tak skal I have drenge ...

Hold da op hvor kan de drenge da få pulsen op på en gammel kone.

De håndbolddrenge kan da lige sørge for underholdningen .............. godt gået siger vi bare herfra