lørdag, januar 12, 2008

Ja, så skal vi til det ......Der er handlet ind til en sweater i chokoladebrun med lidt norsk mønster i beige,hvid og sort. Ja, ja optimismen den fejler sgu ik' noget. Men jeg havde nu kun tænkt mig en bort foroven sådan lige til en start ;-)

Men jeg har meget lang tid haft lyst til at strikke til en dejlig lille dreng jeg kender ;-). Og da hans far var barn var han tvangsindlagt til dens slags hjemmegjorte trøjer. Og ved I hvad - nu er både han og jeg så gamle at de simpelthen er det hotteste igen - så nu må det være!

Er I spændte - godt - det er jeg nemlig også ......

fredag, januar 11, 2008

Kigger lige op over kanten.....

... for at sige jeg er her endnu! Puhha to dage i sengen med opkast og feber er ikke hvad jeg havde regnet med at skulle bruge tid på. Jeg vil ikke ha' det!

onsdag, januar 09, 2008

Danske mænd og thailandske kvinder ........ ser man overalt hvor man færdes. Og det er ganske accepteret. Billedet her kunne jeg ikke dy mig for at knipse. Denne thai-kvinde ville rigtig gerne være vores guide da vi var taget på tur. Men det endte med at vi betalte os fra at få lidt privatliv på turen.

Men kombinationen dansk mand/thailandsk kvinde ses overalt. Vores nærmeste nabo der hvor vi boede var rent faktisk en dansk mand midt i tresserne der for 3 år siden havde fået et barn med en thailandsk bar-pige.

Efter både DNA prøver og hvad der ellers er gået forud havde han så valgt at tage sit ansvar alvorligt overfor barnet. Så han arbejdede i danmark i 3 måneder og tog til Thailand i 3 uger. Og så sendte han penge til moderen hver måned for at hun kunne klare sig uden job. En meget sød kvinde og en meget ansvarlig mor var hun.

Og der blev ikke peget fingre eller rynket på nogen næser af den grund.... Den slags er fuldt accepteret derude .....

Story-teller eller ?!!

Hvis du skulle være så heldig at være på ferie og du ser en kvinde der sidder og snakker næsten uafbrudt, og en mand der griner med jævne mellemrum, ja så har du måske mødt en story-teller eller måske ligefrem kokken der pipper!

Jeg har en fantastisk fantasi og kan f.eks digte en historie om hver eneste menneske jeg ser på min vej - når man så ovenikøbet har ferie og ser rigtig mange familier der er afsted ligesom vi - ja så har fantasien frit løb.

Ved morgenbordet på hotellet kan man f.eks møde en rigtig trivelig ny-rig russer der helt bestemt er taget på ferie med sin meget, meget nydelige elskerinde og hendes datter.
Det må simpelthen hænge sådan sammen - lige indtil at tasken bliver fyldt med morgenmads-produkter, jamen så må han jo da have konen med! Hun har måske bare forbud mod at komme ud af hotelværelset.
De har sikkert bare taget hende med til at passe elskerindens datter.

Ja og sådan kunne jeg blive ved - men jeg vil da godt lige gøre opmærksom på at det bestemt ikke er i nogen ond mening og de involverede vil aldrig nogensinde opdage hvad der foregår.

Så hvis du møder os på din næste ferie - så prøv lige at falde i med væggen - ellers ved du hvad der venter :-)

tirsdag, januar 08, 2008

Med bittesmå museskridt .....

... er jeg på vej tilbage til hverdagen igen.

Hvis I synes der har været stille her på kanalen så har I fuldstændig ret. Hold op hvor har det været svært at komme hjem. Men for første gang i en uge er der sovet om natten - så nu er der håb om at normaliteten indfinder sig igen. Så det kunne være at der inden længe kommer en opdatering af løst og fast ......

Tak for alle de søde kommentarer der er lagt til mig undervejs på "min rejse tilbage til hverdagen".......