tirsdag, oktober 05, 2010

Stemningsbilleder fra Odense

 

Hvem siger at en banegård absolut skal være grå og kedelig. Odense Banegård er faktisk ligefrem smuk når det er tæt på nat ;o)

 

odense 035

 

Og Odense set fra oven er heller ikke særlig grim ……

 

odense 042

… og Kerteminde kunne da vise tænder på den gode måde.

odense 046

Fyn er fin!!!!!

Og nu er det tæt på hverdag igen – torsdag tager jeg en tur til børnebørnene i Kolding og inden vi ser os om er deres mor hjemme igen fra Afrika – og så bliver det hverdag igen…

God dag til dig der kigger ;o)

søndag, oktober 03, 2010

Fyn er fin…..

Farvel til et sparekatalog?!!

Efter at have brugt oceaner af tid på at diskutere, om vores skole skal forblive intakt eller om der skal ske drastiske ændringer … på at diskutere, om vores plejehjem skal bestå eller om vi skal tilbringe vores alderdom i en naboby …… trængte vi i den grad til at få luft under vingerne!!

Der har været møder både her i huset og andre steder. Der har været kimende telefoner, så det snart kunne være nok!

Derfor besluttede vi at sige farvel til et sparekatalog og bestilte to overnatninger i Odense. Der var en udstilling i Brandt Klædefabrik og der var gode venner på vejen derover, der skulle have et besøg!

Knap var vi kommet indenfor før vi lagde ører til:

Sparekatalog !!!!!

Vores gode veninde arbejder på et lille hyggeligt plejehjem. Et sted hvor beboerne har masser af medindflydelse på, hvordan lige netop deres hverdag skal fungere.

Nu er det så blevet til et plejehjem, hvor beboerne læser avisen højt for hinanden med stor interesse. Det er der sådan set ikke noget nyt i. Det nye består i, at dem de læser om er dem selv.

De kan læse om ændringer der laver deres hverdag totalt om – uden at de selv har fået en orientering. Personalet får bare en henvisning om at have is i maven, når de bliver bombarderet med spørgsmål om deres fremtid!

Vi havde en god tur og vi kiggede bare på hinanden på hjemturen, da vi kørte forbi et kæmpe-banner. Lige ud til vejen ved et plejehjem havde man sat et kæmpe-banner op med teksten:

”Bevar vores dejlige hjem”.

Så er det at man tænker godt det ikke er her hos os.

Eller hvordan er det nu lige ?!

Men vi fik slappet af og tænkt på andre ting. Og H.C. Andersen har den fordel at han er så stor – på mange måder forøvrigt!

 

Han er så stor at han formår at få mig til at føle mig lillebitte! Og det er da noget af en præstation!

 

odense 001

 

Vi fik set hvad der var værd at se – og vi gør det gerne igen:

Trækker stikket ud og tager afsted – væk fra alt – det er så sundt!

Nu tager vi en tørn med et par børnebørn – datteren er igen rejst en tur til Afrika for at fortælle dem dernede i Rwanda om brugen af myggenet ;o))

Her bliver lidt stille her på adressen igen, igen!

God dag til dig der kigger;o)