lørdag, august 09, 2008

Kan du gætte hvem jeg er ...

Nåh, men så kan jeg da lige fortælle dig at det er årets konferencier til Torvedagen i Westernfesten. Det er lige før at cow-boyhatten bliver smækket på hovedet og mikrofonen bliver tændt.......

Nu er den tjans så godt overstået - og det er westernfesten også ved at være. Der venter kun en megafest i aften og i morgen er der socialt samvær (læs oprydning).

Og så er der forhåbentlig kommet rigtig mange penge i foreningernes kasse igen i år! Så vi kan holde kontingenterne for de forskellige aktiviteter på et rimeligt niveau.

fredag, august 08, 2008

Min by er helt speciel ...

Den sidste uge af min ferie er tilbragt på terrassen, med den mest fantastiske baggrundsmusik man kan forestille sig: Unge mennesker der morer sig!

Jeg bor kun et stenkast fra byens fantastiske Multi-Areal.

Aften efter aften har vi kunnet lytte til unge mennesker, der har moret sig med rundbold, hockey, fodbold eller andre sportsaktiviteter.

Helt uden at vide det, har de taget del i et projekt der er meget oppe i tiden: Børn og unge i bevægelse.

Og som en ekstra sidegevinst er der rigtig mange af dem, der er blevet ”flyttet” fra byens torv og diverse gadehjørner, og er blevet en del af aktiviteterne på Multi-Arealet. Og med alle de genudsendelser, der bliver vist i TV her i denne agurke-tid, ja så har det været ren underholdning at gå over at kigge på.

Hvor er det livsbekræftende at se på.

Og verden er ikke blevet helt af lave. De unge mennesker sværmer stadig lidt i de lune sommeraftener og bålhuset kan uden tvivl fortælle mange søde historier.

Multi-arealet er blevet brugt flittigt her i sommer og når man tænker på, at det er
et område der er kommet op at stå ved hjælp af en masse ildsjæle her i byen, og ganske få offentlige tilskud, så bliver man glad og stolt nede i maven.

Senest blev området brugt til byens Minitriatlon i forbindelse med byens Westernfest. Næsten firehundrede deltagere - det er da flot. Et helt fantastisk arrangement der kunne samle byens borgere og folk udefra.

Vi er vel nok heldige at bo i en by med så mange ildsjæle!

mandag, august 04, 2008

Det passer jo helt perfekt ....

... ferien er slut, og dagen starter med det mest forrygende regnvejr. Ikke meget ferie-vejr over det!

Men der er sjove og festlige ting at tænke over - og på - idag. I går gik starten på vores byfest, og fantasien var helt i top.

Bestyreren af den lokale swinger-klub var taget på reklametur - og fik en del opmærksomhed og måske også nye kunder ......Høstfolket havde taget en fridag ......


Sigøjnere kiggede i glaskuglerne og i folks baglommer ......... og nu er festen skudt igang.
Resten af ugen er der store og små begivenheder hver eneste dag, og alle giver en hånd med.
Men først er der lige et job der skal passes.Her fra klokken 11.oo går det løs.
Hverdagen er igang!