fredag, august 08, 2008

Min by er helt speciel ...

Den sidste uge af min ferie er tilbragt på terrassen, med den mest fantastiske baggrundsmusik man kan forestille sig: Unge mennesker der morer sig!

Jeg bor kun et stenkast fra byens fantastiske Multi-Areal.

Aften efter aften har vi kunnet lytte til unge mennesker, der har moret sig med rundbold, hockey, fodbold eller andre sportsaktiviteter.

Helt uden at vide det, har de taget del i et projekt der er meget oppe i tiden: Børn og unge i bevægelse.

Og som en ekstra sidegevinst er der rigtig mange af dem, der er blevet ”flyttet” fra byens torv og diverse gadehjørner, og er blevet en del af aktiviteterne på Multi-Arealet. Og med alle de genudsendelser, der bliver vist i TV her i denne agurke-tid, ja så har det været ren underholdning at gå over at kigge på.

Hvor er det livsbekræftende at se på.

Og verden er ikke blevet helt af lave. De unge mennesker sværmer stadig lidt i de lune sommeraftener og bålhuset kan uden tvivl fortælle mange søde historier.

Multi-arealet er blevet brugt flittigt her i sommer og når man tænker på, at det er
et område der er kommet op at stå ved hjælp af en masse ildsjæle her i byen, og ganske få offentlige tilskud, så bliver man glad og stolt nede i maven.

Senest blev området brugt til byens Minitriatlon i forbindelse med byens Westernfest. Næsten firehundrede deltagere - det er da flot. Et helt fantastisk arrangement der kunne samle byens borgere og folk udefra.

Vi er vel nok heldige at bo i en by med så mange ildsjæle!

Ingen kommentarer: