fredag, maj 21, 2010

Dagens smil – og lidt up-date

Denne hilsen lå i min mailboks her til morgen:

“Du skriver , at når rapsen blomster er det slik for øjnene.
Ikke fordi jeg vil udfordre din viden på landbrugets kultur afgrøder, men jeg vil godt, med min lidt begrænset viden på afgrøder/ukrudt, godt påstå, at det er et mælkebøtte billed, der er vist på Tistrup news.
Ha en god dag
Arne”

Og da Arne er en meget respekteret landmand i lokalområdet har han naturligvis ganske ret….

Og sådan går vi og morer os kosteligt over hinandens små brølere!

God dag og pinse til dig der kigger!

torsdag, maj 20, 2010

Ser du skønheden hvor du bor?

Da vi for nylig var sammen med gode venner havde vi lavet en rundtur i området. Og hold da op , hvor er der mange fantastiske steder lige her hvor vi bor.

Når bøgen springer ved Letbæk Sø, ja så er der ingen grund til at rejse til mere eksotiske steder. Der er ingen steder der kan være smukkere!

IMG_1118

Og når rapsen blomstrer så er det da slik for øjnene…..

 

IMG_1291

Og en gammel mølle der er blevet restaureret og som har den smukkeste himmel som baggrund – det er da smukt!!!

IMG_7645 vandmølle

Og historiens vingesus har vi skam også lige udenfor på cykelafstand. Nørholm Gods kunne fortælle mange ting om blandt andet stavnsbåndet og alle de gamle gårde der hørte under godset.

IMG_7637 nørholm

Hodde Skolemuseum har også mange historier gemt i væggene, og jeg kender flere ældre mennesker her i lokal-området der har gået i skole her. (Og hvis du synes billedet er skævt har du ret – og det er ikke mig der har knipset. Det er fra den officielle hjemmeside for Varde Kommune – bare for at imødekomme kommentarer fra nogle af mine blogvenner – der ser den slags med det straks!!)

Hodde

Og på turen rundt i området er der altid nogen der vil hilse på. Af og til er det mennesker, men det sker altså også at det er dyr. Og det er jo så fint – for de svarer ikke igen. Uanset hvad de skal lægge øre til så er de gode lyttere ;o)

IMG_1283

God dag til dig der kigger;o)

søndag, maj 16, 2010

Det er sandelig

med at tage chancen, når vejret tillader en lille smule udeliv!

Af og til kan man næsten føle sig hensat til en kølig efterårsdag, og helt glemme at det er maj måned.

Solen var fremme en enkelt dag i ugens løb, og vi tog chancen! Geografisk Have i Kolding er altid et besøg værd. Og vi dristede os til på et tidspunkt at sidde på en bænk hvor solen ramte kinderne.

Tænk engang hvor taknemmelig man kan blive for små ting !!!  Og som altid fandt jeg sjove ting at kigge på – hvad mener I om et hjerteformet “indgangsparti” !

2010-maj 057 

Eller var dette måske den omtalte elefant-krop – med lidt god vilje kunne det da vist godt være et eller andet dyr der var sluppet løs :-))

2010-maj 059

Og sådan kan naturen få fantasien i gang – men også de store vidder er værd at lægge mærke til. En smuk himmel bliver man da aldrig træt af!

2010-maj 050

Nu er vi så klar til at tage hul på en ny uge … forhåbentlig med lidt mere luft i ,end vi har haft i den uge vi nu går ud af…… og et par solskinstimer ville ikke være så tosset!!!

God dag til dig der kigger ;o)))