torsdag, maj 20, 2010

Ser du skønheden hvor du bor?

Da vi for nylig var sammen med gode venner havde vi lavet en rundtur i området. Og hold da op , hvor er der mange fantastiske steder lige her hvor vi bor.

Når bøgen springer ved Letbæk Sø, ja så er der ingen grund til at rejse til mere eksotiske steder. Der er ingen steder der kan være smukkere!

IMG_1118

Og når rapsen blomstrer så er det da slik for øjnene…..

 

IMG_1291

Og en gammel mølle der er blevet restaureret og som har den smukkeste himmel som baggrund – det er da smukt!!!

IMG_7645 vandmølle

Og historiens vingesus har vi skam også lige udenfor på cykelafstand. Nørholm Gods kunne fortælle mange ting om blandt andet stavnsbåndet og alle de gamle gårde der hørte under godset.

IMG_7637 nørholm

Hodde Skolemuseum har også mange historier gemt i væggene, og jeg kender flere ældre mennesker her i lokal-området der har gået i skole her. (Og hvis du synes billedet er skævt har du ret – og det er ikke mig der har knipset. Det er fra den officielle hjemmeside for Varde Kommune – bare for at imødekomme kommentarer fra nogle af mine blogvenner – der ser den slags med det straks!!)

Hodde

Og på turen rundt i området er der altid nogen der vil hilse på. Af og til er det mennesker, men det sker altså også at det er dyr. Og det er jo så fint – for de svarer ikke igen. Uanset hvad de skal lægge øre til så er de gode lyttere ;o)

IMG_1283

God dag til dig der kigger;o)

11 kommentarer:

Ellen sagde ...

Du har ret Søs. Der er mange smukke steder her omkring. Kommer du herud mod vest, er der Blåbjerg, Gammel gab en dejlig køretur gennem klitterne fra Lønne til Nymindegab. Esehusene i Nymindegab.Danmark er dejlig. God dag.

Tina - omme i London sagde ...

Jeg kigger paa skoenheden omkring mig hver dag, uanset hvor jeg er. Min elskede fatter ikke at jeg kan finde skoenhed i f.eks. et industrikvarter, men der er da altid lige en farvesammensaetning, en kontrast eller en maelkeboette der blomstrer. Omraadet hvor du bor er vidst ekstraskoent!

kokken sagde ...

Jamen Ellen det er jo lige præcis turen op til vores sommerhus i Bjerregård du beskriver så tydeligt! Det er for mig indbegrebet af sommer;-) Tak for din kommentar!

kokken sagde ...

Tina det er en dejlig egenskab at have. Det at kunne åbne øjnene og få øje på skønheden lige omkring een... Og du har ret at lige her hos os er der ekstraskønt - ligesom der er alle andre steder hvor man hører til :-)

Lene sagde ...

Og med et kamera i hånden som jagter motiver, bliver det ekstra tydeligt, tak for turen :-)

kokken sagde ...

Det gør det nemlig Lene - tak for din kommentar!

Ellen sagde ...

Hej Søs. Du ved det sikkert, men når jeg siger Gammel gab, er det når vi forlader landevejen ved Lønne Cafeteria og kører med grusvejen bag om til Nymindegab, der er fantastisk smukt derude. God pinse.

kokken sagde ...

ja, der er så smukt - også der. Og i nærheden er "min" keramiker. Åh hvor er der mange dejlige ting at forelske sig i lige præcis der!

kokken sagde ...

Og god pinse forresten Ellen til dig og dine herfra....

Anonym sagde ...

På mit playhouse med fotos bringer jeg mange billeder fra det skønne og oplevelsesrige Lolland - synes at være ret flittig med kameraet, men er endnu ikke nået langt i "registret" :-D
Rigtig god sommer ønskes de to efterlønnere!

kokken sagde ...

Anjoe I bor jo i et smørhul dernede hos jer. Der er så mange smukke steder i vores lille land - vi skal bare huske at åbne øjnene. Også god sommer til dig og rimkogeren! Tak for din kommentar!!!