lørdag, januar 19, 2008

Nytårskur ....

Gode venner har inviteret på nytårskur idag.

Alle der er noget ved musikken går jo til nytårskur nu om dage. Du kan nærmest ikke lukke en avis op uden at der er billeder fra en eller anden nytårskur.

Jeg lover at der ikke kommer billeder, hverken her eller i avisen, fra vores private nytårskur......

Til gengæld så tror jeg at denne nytårskur bliver både sjovere og hyggeligere end dem man læser om!

Jeg glæder mig ihvertfald .....

Så er det lige ved at være der ......

Det er set før i historien: Ting tager tid! Efter at have haft fodlister og dørkarme pillet af for at lægge sådan et "lille snollet gulv", ja så ser man pludselig at der trænger til lidt maling hist og pist.....




... og så var der nogen der havde ønsket at se en eller anden gå ind ad døren på det nye gulv .... de skal naturligvis ikke snydes ;-)

fredag, januar 18, 2008

En festdag ......


... for idag er det slut med at kigge på mine grimme brune fliser i entreen.

Når jeg kommer hjem er der trægulv - det er jeg blevet lovet ....



Starten er gået - og det er jeg også ......

onsdag, januar 16, 2008

Regn og rusk .......

... udenfor, så er det rart at tænke tilbage til sol og sommer.
Billedet her er taget på en sejltur hvor vi skulle ud til en rigtig "bounty"-ø. Og her skulle vi rigtig meget slikke sol.



.... en slæbebåd tog os det sidste stykke ind til strandbredden, hvor vi så nærmest blev læsset af i strandkanten ....



Solen var så skrap så vi måtte kravle ind i læ .....


... og gemme os i palmernes skygge .....


Dejligt at tænke tilbage på idag hvor der blæser en halv pelikan - og for at det skal være rigtig lækkert - så vil det åbenbart heller ikke blive lyst i dag.

tirsdag, januar 15, 2008

Jeg har sagt det før .....

... men jeg gentager gerne: Thailand er fantastisk og thai'erne ikke mindst. De har så lidt og de er tilfredse med det de har. Altid smil på læben og altid gode ønsker.
"Vores" massage-dame der havde domicil lige ved siden af vores havde hver eneste dag en dejlig godmorgen-hilsen til os inden vi tog ud på vores daglige tur.




... Og da vi skulle rejse hjem kom hun med en krans til os hver, bundet af roser og jasmin. En duft så berusende. Og med ordene: Jeg har ikke så mange penge, men I skal have denne lille ting med jer hjem og den er givet med hjertet, med ønsket om en god flyvetur hjem!




Jeg elsker Thailand og jeg elsker thai'erne.

PS. Og hvis I kigger godt efter: I baggrunden sidder der en lækker-smækker fyr på terrassen - gæt hvem det kan være ......

søndag, januar 13, 2008

Hov, hvad skete der lige her .....



.... bedst som man sidder og strikker rundt og rundt med den chokoladebrune og tralala, hopper der et nøgle op i hånden på een der pludselig har en anden farve. Det var bestemt ikke med vilje - aner ikke hvad der skete lige dér ......

.... kunne det være fordi det var blevet lidt for ensformigt. Jeg mener ellers at beslutningen var at der kun skulle være mønster foroven ......