lørdag, april 09, 2011

Week-end med masser af aktiviteter!!!

I dag er der fernisering på Påskeudstillingen i Janusbygningen. Der er flotte, flotte billeder og billeder der sætter hjerneceller på over-arbejde.

Ham her må da gerne give sig til kende, hvis han skulle læse med her på adressen. Og der er flere spændende billeder af en  berømt hr Kvium.

 

IMG_4564

Men der er andre kunstnere der udstiller. Bl.a. Rene Holm har store flotte malerier med.

IMG_4570

Og ham- I-ved-godt har haft fingrene i dem allesammen.

Mens han har haft travlt med det, har jeg haft to dage til Kolding for at være sammen med børnene der. Og så er der røget tre sange ud af printeren.

Men idag slapper vi af. Vi vil til fernisering i Janus!

I morgen er vi inviteret til brunch hos familien. Da er der faktisk en mærkedag, idet min svigermor kunne være fyldt 100 år. Godt der er nogen der kan tage et initiativ.

Og datteren er færdig med job i Mombasa men tager en ekstra fridag for at dyppe tæerne i det flotte vand – og det har hun bestemt fortjent!!

Så der sker da lidt af hvert her! Ved du ikke hvad dagen skal gå med – så tage en tur i Janusbygningen. Der er flotte billeder, dejlig musik og et godt glas vin – så kom frisk!!!!!

tirsdag, april 05, 2011

Vrinsk!!!

Jamen spørg da lige om mit gamle teaterhjerte kan lugte savsmuld ?

11058488960603535_clip_image001

Det tror jeg da nok liige det kan….

Idag kører mormor nemlig til Kolding for at se Andreas stå på scenen i et teaterstykke på skolen. “Heldigvis” kan hverken hans mor, far eller morfar deltage – de har så meget andet de skal. Et par stykker af dem er så langt væk hjemmefra at det fysisk er umuligt at deltage. De er rigtig uheldige er de!!! Og værst af alt : De ved det godt!!!

Men mormor, bonusfar og ikke mindst lillesøsteren stiller op.

Og vi glæder os alle tre – og nu skal der smøres sandwich til skolens ta-selv-bord!!!

God dag – min bliver intet mindre end fantastisk!!!!