fredag, oktober 26, 2007

God week-end til jer alle derude .....

Inden længe er vi taget afsted på week-end tur. Lige nu er der besøg af et par kolleger der vil lykønske manden med fødselsdagen og det er jo også lidt hyggeligt :-)

Imens kan jeg jo så lige få pakket lidt af det der måske kunne blive brug for ude ved Vesterhavet.

God week-end til alle jer derude .....

torsdag, oktober 25, 2007

Mørkt og trist er det ....

.... når man kigger ud af vinduet i denne tid om morgenen. Godt at vi snart skal til at stille urene til vintertid.

Tiden hvor den står på levende lys og indendørs sysler - det er også dejligt.

Nu er nedtællingen begyndt til at fejre ham her ! Han er nemlig meget, meget tæt på at runde et skarpt hjørne. Nærmere bestemt fylder han 60 år på mandag.

Alle børn, sviger-ditto og børnebørn er inviteret til Søndervig ude ved vores dejlige vesterhav. Der skal vi holde week-end fra fredag til søndag for at fejre begivenheden. Derefter tager de gamle lidt længere ned ad kysten for at fejre selve fødselsdagen mandag i fred og ro, i vores sommerhus.

Der er et par gode venner der kommer til frokost på en nærliggende kro - men ellers er der ikke lagt op til fest og farver.

Men inden vi når så langt er der jo "nogen" der skal på job og som har børneteater til klokken 18.30!

Og sådan går tiden så godt i lidenlund!

onsdag, oktober 24, 2007

Jamen så har vi da hørt det også !

Ja, så var mogenmaden da lige ved at ryge i den gale hals her til morgen. Stille morgenstund med en morgen-avis der lige skal tygges sammen med morgenmaden.

Min fagforening kan man have mange meninger om (hvis man gad!)

Ikke desto mindre har FOA nu i et par dage i landets aviser haft helsides-reklamer om kvinder der af økonomiske grunde har været nødt til at finde anden beskæftigelse. Disse kvinder har været dejlige naturlige kvinder at se på!

Og så kommer vi til min stille undren: Et læserbrev i avisen der lyder sådan her

"Sikke en kampagne, FOA fører. Det er en skændsel.Helsides annoncer/reklamer af store velnærede kvinder, der må sige deres job op. En i Jyllandsposten, dagplejemor, tak en dame! En i Jydske Vestkysten, tak for en dame, tidligere social- og sundhedshjælper! Jeg kan godt forstå, at hun har sagt sit job op. Hun kan jo ikke følge med i det tempo, med den vægt.Tab 30 kilo begge to. Der må jo være en grund til, at I vejer så meget. I laver for lidt!Har I det for godt! Mit bud er ja. Mere løn vil I have. Det betyder, at I skal betale mere i skat. Og social- og sundhedshjælpere får ikke stillet bil til rådighed til hjemmepleje.Jeg kan ikke forstå I vil være det bekendt. Hvem skal passe jer, når I kommer i den alder? Der er jo ingen der kan løfte jer."

Den lader vi lige stå et øjeblik!

Hvem f..... kan finde på at skrive sådan et læser-brev.

Jamen det kan jeg da godt fortælle jer, for min avis tager ikke imod anonyme læserbreve!
Det er en kvinde der bor i Ribe og mit skøn er at hun sikkert har brug for lidt pleje af enten den ene eller anden slags.

God dag til alle derude både dem der er lidt for runde, og dem der kommer af med deres agressioner ved hjælp af et læserbrev i avisen!

tirsdag, oktober 23, 2007

Vi har haft besøg i nat .........

Kong Frost kom lige forbi .......

Heldigvis er der løfter til os i haven om frodighed når det igen bliver forår! Knopperne er sat og der er noget at glæde sig til og det vil vi så gøre!

Til gengæld starter der en årstid der indbyder til hygge med lys i stager og ild i brændeovnen.
Og det kan man jo ikke klage over!

Og dagen idag bliver lige så smuk som i går. Solen skinner og jeg ved der er rigtig mange børn der vil drøne rundt udenfor idag for de elsker når vejret er godt! Måske skal der laves snobrød eller måske skal vi bare tage en omgang dødbold? Uanset hvad så venter der en dejlig tirsdag forude.

Og bedst af alt så venter der frisk kaffe kl. 16.00 når jeg kommer hjem igen og jeg er næsten sikker på at der også er tændt op i brændeovnen.

Hvem er det der er mest heldig?

mandag, oktober 22, 2007

Det er mandag ....

Ja, det er mandag med alt hvad det nu indebærer. Jeg møder kl. 11.00 og hverdagen har indfundet sig her på adressen.

Det kan være lidt vanskeligt at komme til på kontoret, selv om vi har op til flere både stationære og bærbare computere, så er det som om koncentrationen daler en smule når man ikke sidder her alene som man plejer!

Men det er vel et spørgsmål om nye rutiner - og de skal så lige køres ind på een eller anden måde.

Nu er det i hvertfald tid til at gøre klar til at møde på jobbet..... God dag til jer derude!

søndag, oktober 21, 2007

En tur til Vesterhavet .....

Vi har hygget og vi har slappet af.... og det har de også gjort dem der står her med snøren i vandet ved Hvide Sandes mole ..... vejret var pragtfuldt med høj klar himmel og solen var ikke nærig med strålerne ...... sådan så der ud fredag eftermiddag og hvor har vi nydt det!


Som jeg har nævnt før, er lyset helt fantastisk heroppe hvor vi "residerer" lige så snart vi har mulighed for det .........

... og solen forlod himlen med maner fredag aften i de mest fantastiske nuancer man kan forestille sig ......


Lørdag blev en grå dag uden at vi fik solen at se een eneste gang. Heldigvis havde jeg fået anbefalet en bog af Johanne og den blev læst i eet hug: Anne,Hanne og Johanne - tusind tak for tippet Johanne - den var fantastisk! Til almindelig orientering er Johanne selv forfatter - så hun ved hvad hun snakker om! Har jeg ret Johanne?

Og her til morgen havde vi den mest forrygende sol-opgang. Hvem kan være trist i sådan et søndags-vejr.

Inden længe bliver snuden vendt hjem-ad igen - men sikke vi har nydt at holde fri!

Vi er klar til at tage hul på en ny uge - med nye udfordringer - de kan bare komme an, vi er så klar!