onsdag, oktober 24, 2007

Jamen så har vi da hørt det også !

Ja, så var mogenmaden da lige ved at ryge i den gale hals her til morgen. Stille morgenstund med en morgen-avis der lige skal tygges sammen med morgenmaden.

Min fagforening kan man have mange meninger om (hvis man gad!)

Ikke desto mindre har FOA nu i et par dage i landets aviser haft helsides-reklamer om kvinder der af økonomiske grunde har været nødt til at finde anden beskæftigelse. Disse kvinder har været dejlige naturlige kvinder at se på!

Og så kommer vi til min stille undren: Et læserbrev i avisen der lyder sådan her

"Sikke en kampagne, FOA fører. Det er en skændsel.Helsides annoncer/reklamer af store velnærede kvinder, der må sige deres job op. En i Jyllandsposten, dagplejemor, tak en dame! En i Jydske Vestkysten, tak for en dame, tidligere social- og sundhedshjælper! Jeg kan godt forstå, at hun har sagt sit job op. Hun kan jo ikke følge med i det tempo, med den vægt.Tab 30 kilo begge to. Der må jo være en grund til, at I vejer så meget. I laver for lidt!Har I det for godt! Mit bud er ja. Mere løn vil I have. Det betyder, at I skal betale mere i skat. Og social- og sundhedshjælpere får ikke stillet bil til rådighed til hjemmepleje.Jeg kan ikke forstå I vil være det bekendt. Hvem skal passe jer, når I kommer i den alder? Der er jo ingen der kan løfte jer."

Den lader vi lige stå et øjeblik!

Hvem f..... kan finde på at skrive sådan et læser-brev.

Jamen det kan jeg da godt fortælle jer, for min avis tager ikke imod anonyme læserbreve!
Det er en kvinde der bor i Ribe og mit skøn er at hun sikkert har brug for lidt pleje af enten den ene eller anden slags.

God dag til alle derude både dem der er lidt for runde, og dem der kommer af med deres agressioner ved hjælp af et læserbrev i avisen!

8 kommentarer:

et cetera sagde ...

God kommentar til et indeklemt udbrud, Fr. koch! Bemeldte dame fra Ribe har mange problemer ser det ud til - bl.a. skulle hun se at få sig nogle større sko, for de trykker da på alle hendes nedgroede negle og ligtorne! Skammeligt bare, at man i ytringsfrihedens hellige navn skal plages med hendes fodproblemer :-D

johanne sagde ...

Og nu får jeg da eftermiddagskaffen galt i halsen..host, host..
Egentlig undrer det mig lidt, at avisen i det hele taget trykker sådan et læserbrev, men de håber vel på en heftig debat!
Fortsat god dag fra én der har prøvet at være dagplejemor igennem 23 år til 5-6 små børn af gangen.
p.s. Bemeldte dame kan være glad for, at hun ikke sidder lige ved siden af mig lige nu, for jeg bliver arrig!

kokken sagde ...

Ja, trist at der i det hele taget er mennesker der finder på at sende sådan et læserbrev afsted. Der skal alligevel noget til - jeg mener fra at man bliver lidt små-sur over noget man ser i avisen og så til sådan en smøre er der immervæk et stykke vej! Puh-ha hvor må hun pille meget i sit mavesår og hvor må hun have ondt i maven. Fortsat god aften til de damer :-)

Unknown sagde ...

Tak skæbne, nu må jeg altså på kur. De forbandene 5 kg. og lidt til - skal væk inden der kommer sådan en kælling efter mig. Det tror jeg ikke hun ville kunne klare. Hun vil blive slået i gulvet verbalt. Godt brølt søde fr. koch.

kokken sagde ...

Jamen i lige måde sister. Hun skulle ikke slippe godt fra det skulle hun ik':-)

Anonym sagde ...

Ja, sikke en møgkælling, jeg er helt enig med jer andre.
Men er det ikke at foretrække, at vi har pressefrihed, og at 'små' mennesker kan få deres galde udgydt? Jeg tror, at damen nu får ris til sin egen rumpe. Hun skulle have et rigtig godt læserbev lige i hovedet igen.

kokken sagde ...

Det skulle hun madame - men hvem orker at ofre tid på sådan en strigle!

Nina sagde ...

Ja, fy for katten! Men godt at disse forkvaklede, snæversynede og underfrankerede mennesker kan lukke deres harme ud på denne måde, ellers begyndte de måske at slå på os fredelige folk, blev ekstremister eller noget helt tredje forskrækkeligt! Godt du tog det op, Fr. Koch!