lørdag, november 01, 2008

Fantastisk lørdag!

Med pileflet! Hold da op hvor har vi haft det sjovt. Og Jannie går jo aldrig af vejen for en udfordring!Heldigvis er det jo ikke slut at være sammen med mine to dejlige piger. De kunne meget let blive et par bonus-døtre, for hold da op hvor svinger vi godt sammen.

Skidt med at vores fælleskab med arbejdet er ophørt, vi har så meget andet der skal prøves af. F. eks. en hel lang lørdag hvor der bliver pileflettet! Linda fik lavet den smukkeste kurv, til skovtur eller bare kaffe i haven!Og jeg fik lavet en kurv med hank af en troldegren! Jeg skal jo altid være lidt skæv i det ;-)

Og resultatet blev faktisk ret smukt. Og så hjælper det jo gevaldigt at jeg fik en lykkesten i hanken, ovenikøbet een jeg fik foræret af Linda. Så mon ikke min nye kurv vil blive en yndlingsting. Jeg tror det. En fantastisk lørdag har det været.Og jeg er langt fra færdig med at pile-flette. Vi har allerede aftalt et nyt kursus i januar. Hvorfor? Fordi vi kan bare ikke lade være!

Så var det farvel og på gensyn ...

Der blev sagt farvel efter alle kunstens regler!
Jeg fik flotte gaver og sjovt farvel og tak med grin og grimasser. Og både børn og voksne syntes det var vældig sjovt!

Men sjovt var det jo ikke at skulle sige farvel, men det gik og nu er det overstået!

En ny epoke venter lige om hjørnet og det skal nok blive sjovt!

fredag, oktober 31, 2008

Sidste dag på job

Puh ha så blev det den sidste dag,,,solen er knap nok kommet op-og her sidder jeg med sommerfugle i maven.
Troede sæsonen for sommerfugle var overstået forlængst. Både i naturen, og i min mave. Jeg mener - snart er jeg fyldt 60 år, så burde man kunne tage det meste med ophøjet ro! Men idag er en undtagelse.
Jeg har i den forløbne uge fået rigtig mange kram, og en kollega har besluttet at jeg ikke måtte gå hjem i denne uge uden et kram. Så jeg har fået kram til farvel hver eneste dag i ugen der er gået. Og det gør jo heller ikke noget at det er en ung fyr på 32 :-)

Børnene har spurgt rigtig mange gange hvorfor jeg nu behøver at stoppe. Og svaret har været: Jamen jeg er jo ved at være gammel,.........og så er jagten gået på mine rynker! Resultatet er blevet at jeg har flest omkring munden. Nogle mener det kan være fordi jeg har gået for meget rundt med en fornærmet trutmund. Meeen det tror jeg nu ikke kan være rigtigt.

Kan I forstå det bliver lidt svært idag?! Nå men der må samles energi til det bliver middag - møder ind kl. 12.oo og så er det så for sidste gang.

Tænk på mig - ok!

torsdag, oktober 30, 2008

Så var den første fødselsdag overstået ....

Ham i ved nok blev 61 år i går. Hvis I spørger mig kan det overhovedet ikke ses.Intet er forandret siden vi for 41 år siden fejrede fødselsdag sammen for første gang.

Det skulle da lige være kvaliteten på spejlene, og så er der også et eller andet med størrelserne på tøjet i butikkerne. Det har de også af een eller anden grund ændret på.

Hvorfor skal en str. 36 fra dengang nu lige pludselig hedde 46? Ja jeg fatter ingenting.

Men heldigvis er vi (nogenlunde) ligesom vi plejer at være begge to.

Og det er jo ikke det værste ...... God dag til jer derude.

tirsdag, oktober 28, 2008

Sol over vestjylland ...


Solen lokker og luften er høj og frisk. Det kunne jo ikke passe bedre. Jeg skal på tur idag.

Nærmere bestemt fødselsdags-tur. Alle de børn der har haft fødselsdag i sept. og okt. tager afsted ud i det gode vejr.

Og som noget helt fantastisk er det lovligt at købe for 10 kroner snoller. Og så skal der leges igennem på legepladsen og der skal gives sær-behandling. Tyve børn skal vi have med.

Vi skal ud at nyde de sidste smukke farver inden alt bliver trist og gråt.


Og børnene syntes det var fint at jeg tog med, da de hørte at min mand har fødselsdag i morgen og jeg selv den 12. nov. - så det er jeg da meget glad for (havde nok taget med alligevel :-).

mandag, oktober 27, 2008

Puh ha....

Mange smukke ord er sagt!

Hvis jeg kendte hende de talte om - hold da op hvor ville det være fedt! Nåh men man ved jo ikke hvad andre tænker om een.

Overstået er det ihvertfald og det gik fint.

Det var i den grad et kvantespring jeg havde gang i her ..... og det er så godt at være på den anden side af det.

Sjovt er det at tænke på, at i mit tidligere job var jeg i 18 år og sagde også selv op. Her har jeg kun været i 3 år. Men hold da op hvor er det mange gange værre at skulle sige farvel denne gang.

Nu venter et godt glas rødvin og en kyllingeret der simrer på komfuret - og det var så den dag;-)

Sidste gang ......

Om et par timer tager jeg hul på en uge, der vil blive præget af udtrykket:

"Sidste Gang".....

Idag er der p-møde på skolen for sidste gang
Idag er der p-møde i SFO'en for sidste gang

Ovennævnte 2 punkter er noget der bliver godt at få overstået.
For en tude-marie er det svært at høre på alle de fine ord, når det er een selv de er møntet på. Er ikke i tvivl om at det hele er venlig ment, og når det er overstået kan det være fint nok at tænke tilbage på - men idag bliver een af de dage hvor det kan være lidt hårdt at sige - sidste gang!

God dag til jer derude - min nedtælling er begyndt - fredag er det tid til "Første gang":-)