lørdag, november 01, 2008

Fantastisk lørdag!

Med pileflet! Hold da op hvor har vi haft det sjovt. Og Jannie går jo aldrig af vejen for en udfordring!Heldigvis er det jo ikke slut at være sammen med mine to dejlige piger. De kunne meget let blive et par bonus-døtre, for hold da op hvor svinger vi godt sammen.

Skidt med at vores fælleskab med arbejdet er ophørt, vi har så meget andet der skal prøves af. F. eks. en hel lang lørdag hvor der bliver pileflettet! Linda fik lavet den smukkeste kurv, til skovtur eller bare kaffe i haven!Og jeg fik lavet en kurv med hank af en troldegren! Jeg skal jo altid være lidt skæv i det ;-)

Og resultatet blev faktisk ret smukt. Og så hjælper det jo gevaldigt at jeg fik en lykkesten i hanken, ovenikøbet een jeg fik foræret af Linda. Så mon ikke min nye kurv vil blive en yndlingsting. Jeg tror det. En fantastisk lørdag har det været.Og jeg er langt fra færdig med at pile-flette. Vi har allerede aftalt et nyt kursus i januar. Hvorfor? Fordi vi kan bare ikke lade være!

5 kommentarer:

Lene sagde ...

Du smukke efterlønner ;-) hvor er din kurv bare herlig, den er jeg vild med :-)

kokken sagde ...

Jamen Lene jeg synes faktisk også at den er blevet lidt fin! Og det har været så sjovt! God week-end til dig og knuz herfra vest!

johanne sagde ...

Hvor er den fin. Der er både til madpakker og strikketøj.
Til lykke med din nye titel som pensionist.

kokken sagde ...

Det er der nemlig Johanne. Tak skal du have og kram til dig med ønsket om en god week-end!

Unknown sagde ...

Hvor er den flot den kurv du har fået lavet,jeg skal til juleworkshop 15/11 , der skal jeg lave pileflet, det glæder jeg mig til.