mandag, oktober 27, 2008

Sidste gang ......

Om et par timer tager jeg hul på en uge, der vil blive præget af udtrykket:

"Sidste Gang".....

Idag er der p-møde på skolen for sidste gang
Idag er der p-møde i SFO'en for sidste gang

Ovennævnte 2 punkter er noget der bliver godt at få overstået.
For en tude-marie er det svært at høre på alle de fine ord, når det er een selv de er møntet på. Er ikke i tvivl om at det hele er venlig ment, og når det er overstået kan det være fint nok at tænke tilbage på - men idag bliver een af de dage hvor det kan være lidt hårdt at sige - sidste gang!

God dag til jer derude - min nedtælling er begyndt - fredag er det tid til "Første gang":-)6 kommentarer:

Liselotte sagde ...

Jeg skal tænke på dig denne uge. Det bliver svært, men på den anden side venter så meget dejligt - og det hjælper garanteret :-)

kokken sagde ...

Tak for gode tanker Liselotte, og du har ret der venter så meget andet der er godt. Og jeg minder mig selv om at det er mig der har truffet beslutningen. God mandag til jer i Gug:-)

Lene sagde ...

Selvom du selv har truffet beslutningen, så bliver denne uge svær, men forhåbentlig også som du skriver et godt minde. Knus herfra :-)

Unknown sagde ...

Sidste gang
Jeg er glad for, at det ikke er sidste gang, jeg skal læse dine indlæg, for du virker altid så positiv og glad.Jeg håber virkelig du bliver glad ved at blive efterlønner
Nyd den sidste uge med ungerne

johanne sagde ...

Jeg ønsker dig en god og herlig sidste-gangsuge. Der vil garanteret blive vemodige stunder, men så må du tænke på alt det dejlige, som venter dig i dit nye liv.
Krammer herfra.

kokken sagde ...

Lene: Tak for knus - det kunne jeg bruge idag. Det var ok - men meget hårdt.

Conny: Selvfølgelig bliver jeg glad for at stoppe med jobbet, men det er så svært at sige farvel.

Johanne: Vemodigt er det rigtige ord!Men godt jeg selv har valgt. Tak for kram og jeg sender et tilbage til dig og husbond på min yndlings-ø!