fredag, december 26, 2008

Kan kun være glad og rigtig godt tilpas………

Sønnen har som den sidste forladt huset med hans lille dejlige familie, for at køre nordpå. Datteren kørte med hele flokken i går eftermiddags…. der er jo også andre i familien der gerne vil være sammen med dem.

Og sådan skal det også være!IMG_4764

Vi har haft en fantastisk jul! Der har været nissegrød sat ud til nissen og han kvitterede med et brev – og alle børn syntes det var rigtig sødt af ham!!!!

Juleaften om eftermiddagen kom julemanden forbi. Han havde en kæmpesæk med gaver på ryggen.

Nogle af de største børn syntes godt nok at han havde rigtig mange ligheder med morfar/farfar. Men ligner alle ældre mænd ikke hinanden eller ……..IMG_4759

Børnene har nydt at være sammen med fætre og kusiner og de voksne har haft gode timer sammen. Alle har vi været enige om at det skulle være børnenes fest og det blev det!

Der har ikke på noget tidspunkt været optræk til hverken stress eller konflikter. Og det gør så at vi to gamle nu sidder tilbage med en helt fantastisk julefred i hele kroppen.

Dejligt når så mange børn og voksne kan blive enige om, at yde et bidrag til at julen bliver til hjerternes fest!

Det blev en dejlig jul:-)

Og vi har gode ting at glæde os til. Traditioner sammen med venner imellem jul og nytår og naturligvis nytårsfest!

Men nu skal der slappes af………….

tirsdag, december 23, 2008

Glædelig jul

Til alle jer der har glædet mig med besøg og kommentarer på bloggen!IMG_4735

Huset er klar til at tage imod både store og små.

Hver eneste centimeter på adressen her er udnyttet til det mindste. Julenat skal der sove 13 personer så det kræver lidt logistik at få alt til at gå op!Men nu er vi klar og i eftermiddag bliver der serveret æbleskiver mens træet bliver pyntet.

Og hvor vi glæder os til at gøre julen til børnenes fest! Til at se de små øjne stråle i lysene fra træet og ikke mindst når julemanden kommer forbi med sækken med gaver. Det bliver vel nok festligt!

En rigtig glædelig jul til jer alle !

mandag, december 22, 2008

Det var en stakket frist…….

For nu blæser julen da vist helt væk. Det stormer om ørerne på os så det er med at holde på hat og briller.

Og vi havde ellers regnet med højt flot solskinsvejr – og blå himmel.

Forklaring: Vores dejlige Freya har fødselsdag i dag – og i morgen kommer hun hjem til sin farmor. Spørg lige om vi glæder os!

søndag, december 21, 2008

Stormen har lagt sig og alt er stille!

Også her hos os er der stille…. Ham i ved godt er taget afsted for at “mingle” med alle de andre mænd der skal have fundet på et eller  andet til fruen i julegave!

 IMG_4721

Og imens kan jeg jo passende lige få ryddet lidt op og tænde lys og nyde at det nu er tid til at lyset vender tilbage! Og det skal da være så hjerteligt velkommen!