fredag, november 16, 2007

Jubiiii...... det er fredag!

Ja, så blev det fredag.

Der er afleveret et ny-skrevet manuskript til "mine" teater-børn i går aftes. Det var en lang og sej kamp at få stykket skrevet om! Heldigvis blev det rigtig godt modtaget af børnene i aftes - ovenikøbet med klapsalver over at jeg havde fået det lavet - og ikke mindst at der nu var noget for alle aktører at øve sig på.

Hele ugen har stået på teater. I SFO'en har der været teater på programmet (med større eller mindre succes). 3-klasserne er en speciel årgang der kræver overbærenhed-knus og kram-og ikke mindst en fast hånd.

Det har de så fået, uden at vide at en gammel kone på snart 60 er totalt udbrændt når hun kommer hjem.

Som en støttepædagog til en af drengene udtalte: Godt du ikke har for højt blodtryk! Så kunne jeg hviske hende i øret at det har jeg da rigtig nok - men heldigvis for jer allesammen er jeg i behandling:-)

Når jeg så kom hjem var der lige et manuskript på et teater-stykke der var kommet til at fylde lidt for meget! Så i dag er jeg lykkelig over at det er overstået til alles tilfredshed.

Så mangler kun at nå frem til onsdag i næste uge, hvor SFO'en skal have deres teater skudt af - og så kan det godt tage at blive hverdag igen........

Idag er teater-fri dag på arbejde - der skal hygges skal der - og hvem tror I lukker i dag?

Ha' det godt derude!

onsdag, november 14, 2007

Surt opstød eller?

Ja, det tror jeg sandelig da nok liiiige det kan betegnes som:

  • Forestil jer en kæmpe-koncern med næsten 800 ansatte, med regler for dit og dat med hensyn til ansatte og deres ve og vel!
  • Forestil jer en medarbejder der har arbejdet i døgndrift i 28 år for at alle skulle føle at de havde en helt speciel arbejdsplads.
  • Forestil jer at denne medarbejder bliver opsagt lige inden hans 60 års fødselsdag, men stadig er på lønningslisten i et helt år inden han officielt ikke er ansat længere.
  • Forestil jer hvordan det kan gå til at vedkommende ikke får en officiel hilsen på sin 60 års-dag fra den virksomhed hvor han i princippet stadig er ansat!
  • Forestil jer at han måske heller ikke bliver spurgt om hvad han har lyst til at vælge at få i julegave, ligesom alle de andre 800 kolleger!
  • Forestil jer at han skulle være ked af ikke at skulle knokle for en virksomhed der ikke har større format!

Ja, i mine øjne ville det også være rent utopi!

Og lige en sidste ting - kunne I forestille jer at han synes det er ok at jeg laver dette indlæg!

(Næh ,han mener det er spild af tid. Han er fuldstændig bedøvende ligeglad - han er bare glad for at han slipper for at tænke mere på de amatører!)

Jeg kan kun sige som så mange gange før: Hold kæft hvor er vi da heldige at det bal det er forbi!

tirsdag, november 13, 2007

En festdag igen idag ......

I dag er det en fantastisk dag ...... vi har lov til at bestemme hvem der skal styre vores land!

Jeg har inviteret gæster til aftensmad, for jeg har altid syntes det var en helt fantastisk dag når der er valg! Vi bor i et demokratisk land og vi skal gøre en forskel! Så det er med at komme afsted og få sat sit kryds!

God valg-dag derude ....

Hverdag igen .... ovenpå en dejlig dag!

Tusind tak for alle de dejlige hilsner jeg fik i går på min fødselsdag!

Nogle har fejlagtigt troet at jeg blev rund - det kunne jeg slet ikke tåle at blive. Jeg er rund nok. Min dejlige mand mente det var på tide at tage et billede af helt nøjagtig hvor rund jeg er! Så inden han "slæbte" mig med ud at spise skød han lige dette billede!
Efter en dejlig middag kom jeg hjem til det her - og det er heller ikke så ringe endda!


Men dagen bød på dejlige gaver, fødselsdagssange både i telefonen og på arbejde og ikke mindst det smukkeste vejr!

søndag, november 11, 2007

Hvem er hvem?

Lidt på forskud har jeg fået en smuk buket roser af min elskede!
Så kom jeg til at kigge på disse to så tæt på hinanden og tænkte det er lige et billede på ham og mig. Hvem tror I er den røde og hvem den gule.

Den røde må bestemt være mig: Temperament, følelser udenpå tøjet af og til og hvad der ellers følger med at være temperaments-fuld.

Den gule: Den blide, den rare , den der kommer rendende med sin lille olie-kande og gyder olie på de oprørte vande. Den romantiske der kommer med blomster (!) hvisker søde ord og bare er der.

Se det var tanker der poppede op sådan en søndag ved den bærbare, hvor opgaven var en helt anden, men hvor tankerne tog på langfart.

Hvem er heldig her i huset - spørger jeg bare .......