søndag, november 11, 2007

Hvem er hvem?

Lidt på forskud har jeg fået en smuk buket roser af min elskede!
Så kom jeg til at kigge på disse to så tæt på hinanden og tænkte det er lige et billede på ham og mig. Hvem tror I er den røde og hvem den gule.

Den røde må bestemt være mig: Temperament, følelser udenpå tøjet af og til og hvad der ellers følger med at være temperaments-fuld.

Den gule: Den blide, den rare , den der kommer rendende med sin lille olie-kande og gyder olie på de oprørte vande. Den romantiske der kommer med blomster (!) hvisker søde ord og bare er der.

Se det var tanker der poppede op sådan en søndag ved den bærbare, hvor opgaven var en helt anden, men hvor tankerne tog på langfart.

Hvem er heldig her i huset - spørger jeg bare .......

12 kommentarer:

Lene sagde ...

Begge to :-)

kokken pipper sagde ...

Lene: ;-) Tak skal du have! Jeg synes jo altså at jeg er så heldig!

Valdemarsro.dk sagde ...

Dejligt med en buket, de er smukke! -og sikke sød beskrivelse af farvesymbolikken :-)

Sister Bonde sagde ...

Kæmpestort tillykkeknus med i dag, håber du får en rigtig dejlig dag/oplevelse sammen med dine.

Lene sagde ...

Tillyke i dag , tillykke i dag, tillykke kære fru koch, tillykke i dag.
Ha en rigtig god dag :-)

kokken pipper sagde ...

Tusind tak for alle de søde kommentarer. Der er lige en lille pause her hvor telefonen ikke ringer. Men jeg vil da gerne benytte lejligheden til atgøre opmærksom på det fine vejr - men måske er der andre end mig der holder fødselsdag idag;-)

Madame sagde ...

Ja, tillykke fru Koch! Sikke smukke roser, din søde mand har givet dig! I forstår at påskønne hinanden ...

Lotten sagde ...

Stort tillykke med den runde dag!

et cetera sagde ...

Kære fr. Koch/Søs! Hjertelig tillykke. Det var smukke og dejlige tanker du tænkte ved buketten du fik af din husbond - som værdsætter dig lige så højt som du værdsætter ham! Det er så dejligt at fornemme - og jeg siger ganske som Lene - I er heldige begge to, for I supplerer hinanden flot - og når dét fungerer - så går det virkelig op i en "højere enhed". Det er I to et godt eksempel på, tror jeg!

Ella sagde ...

Kære fru Kock - hjertelig tillykke med fødselsdagen - det varmer sådan at læse om jeres kærlighed til hinanden.

Hav en vidunderlig dag - her skinner solen for dig :-)

Nina sagde ...

Hip hip hurra for dig i dag, Fru Koch. Og som solen dog skinner. Har du virkelig været så sød? Ja, det må du jo have været, det viser den søde gestus fra din mand jo med al ønskelig tydelighed. Herlig historie om farverne, og jeg tilslutter mig dem, der mener, at I begge er heldige. Ha´ en rigtig dejlig dag, det der er tilbage af den! :o)

kokken pipper sagde ...

Tusind tak skal I have for søde ord og dejlige hilsner. Er lige kommet hjem fra arbejde og er blevet inviteret ud at spise i aften så det er en rigtig dejlig dag!