fredag, marts 21, 2008

Så blev det påske

med de traditioner der hører sig til her i familien. Der er lavet sol-æg og sommerhuset er klar til at tage imod børn og børnebørn.

Her i nærheden af Hvide Sande har vi det flotteste vejr .... og vi krydser alt hvad krydses kan for at de er fulde af løgn med deres voldsomme vejr-udsigt!!!!

Sønnen skal med en færge i morgen tidlig kl. 7.00 fra Omø!

Der har han tilbragt starten af påskeugen sammen med sin lille familie - så han skal afsted fra den ene ende af landet til den anden ....

Datteren og hende familie kommer fra Kolding og vi håber at rygtet om snestorm er vildt overdrevet.

Imens hygger vi med at bage, male lidt "klat" og forberede os til ryk-ind.

Og så sender vi tanker til Ålborg til Ole og Ella og ønsker for dem at alt går godt!

onsdag, marts 19, 2008

En pris ....

Hvert år til vores lokale gymnastik-opvisning bliver der uddelt en pris til en person der har gjort noget særligt i forenings-sammenhæng, eller for byen i det hele taget.

Således også i år - og nu sidder jeg så lige og læser i en lokal sprøjte at JEG, lille jeg, har været nomineret til at modtage prisen i år !!!!!!!!!!

Heldigvis blev den givet til een, der havde fortjent den mindst 100 gange mere end jeg, men hold da op hvor blev jeg glad nede i maven, over at der i det hele taget var nogle der havde indstillet mig til at modtage prisen!

Jeg er bare så stolt og glad for, at der var nogen der mente at jeg kunne have fortjent det!!!!

Jorden er flad som en pandekage ....

Jah, det kan da ikke undre at Erasmus Montanus havde problemer med at overbevise folk om at jorden var rund!!!!

Ihvertfald burde man da tro, den var flad som en pandekage, hvis man boede i nærheden af marsken i det barske sønderjyske.....

Der er barskt og der er dejligt .....


... jeg ved hvad jeg taler om - for jeg har været der i dag!

tirsdag, marts 18, 2008

Praktisk arbejdsfordeling.....

Fordelingen af dagens opgaver blev at jeg havde en fantastisk udsigt. Ude i haven gik ham jeg så godt kan lide og herinde fik jeg lov til at lege lidt!

Men begge har vi nydt det - og det er jo også det vi skal - nu vi holder fri!

Indtil videre

ja, så blev det ved tanken med det der have-projekt det var alligevel pive-koldt, og i stedet blev det til lidt klatteri .....


meeen, dagen er jo ikke gået endnu.... såh måske .....

En smuk morgen....

Med det dejligste morgenlys, og indtil videre er vi sluppet her i vestjylland for al den sne vi har hørt om i andre dele af landet.....

Hvis man havde lyst kunne man i princippet godt gå i haven ...... og måske ender det med at man slet ikke kan lade være!

Indtil videre synes vi bare at det er dejligt at kigge på indefra ;-) Ja, og så nyder vi simpelthen at vi har fri og kan gøre hvad vi vil!

mandag, marts 17, 2008

Dejligt .....

At det nu er tiden hvor farverne indtager haven, og man kan glæde sig til, at det også snart bliver varmere i vejret .... eller?

Disse billeder kommer med løftet om sol og sommer, men vejr-udsigten er bestemt ikke enig!

Det seneste jeg har hørt er nattefrost og måske endda snevejr!!!

Jamen ved vejr-guderne da slet ikke, at når jeg kan høre motorcyklerne på vejen, og jeg kan se at min peber-busk er ved at være afblomstret - ja - så er det tiden hvor vejr-udsigten skal være en ganske anden!

Jeg havde bestemt regnet med at jeg skulle sidde på terrassen ude i mit sommerhus og spise min frokost, når det bliver påske - så det vil jeg gerne lige bede om at det lige kunne laves om!

søndag, marts 16, 2008

Der er ro og orden igen.....

To søde børn er blevet hentet og er nu på vej hjem igen, efter en dejlig week-end hos deres farmor og farfar. Der er ikke blevet sovet så meget, og den slags natteroderi kan mærkes skulle jeg hilse og sige.

Nu er de så på vej mod Århus, og det de har glemt står nu pænt på et værelse, og venter på at skulle med til sommerhuset i påsken - da kommer de nemlig tilbage med fuld skrald!

Og den opmærksomme læser har forhåbentlig bemærket både den søde vest og den hjemmestrikkede trøje - hø,hø!!!!!