lørdag, oktober 11, 2008

Det er efterår ....

Og man kan godt sige, at vi også er nået dertil at vores personlige efterår er gået igang. Inden længe er jeg gået på efterløn og så er mit arbejdsliv sluttet.Men ham I ved godt, er lidt mere efterspurgt!
Der har været bud efter ham og det har været godt. Nu er han færdig med sine "forpligtelser" overfor sit tidligere arbejde, og dermed har han fået friheden til at sige ja tak til de tilbud der har været.

Nu er det så endt med et fast job på fire dage om ugen i en træ-virksomhed i nærheden, og det er lige tilpas for ham (og mig).

Ikke mindst fordi han ikke er klar til at stoppe helt endnu. Og så gør det jo ikke noget at der er skulderklap undervejs. Mest af alt fra mennesker som vi ikke havde ventet det fra!

Det er jo tankevækkende, at nogle af dem man regnede med at man skulle læne sig lidt op ad, indtil man fandt balancen igen - ja de havde vist for travlt, mens dem der var stand-by, mens vores hverdag faldt fra hinanden - det var nogle helt andre!

Det er gudskelov fortid nu - og som bekendt er det fremtiden der er interresant.

En øjen-åbner har det været under alle omstændigheder - og hvor er vi heldige at vi har fået en stille og rolig hverdag.

Og når oktober bliver til november - ja så vil jeg have meget svært ved at få armene ned igen......

fredag, oktober 10, 2008

Jeg slap ikke ....

Der måtte et skud pennicilin til for at jeg kunne komme på højkant igen. Og det prøver jeg så på at få til at lykkes.

Så der er ikke så meget andet at gøre end at tænde lidt lys, hygge sig med ham I ved godt og så ellers bare vente på at det går over!

God fredag til jer derude!

onsdag, oktober 08, 2008

Jeg er smidt af holdet i dag ;-)

Influenza-vaccinen har spillet mig et puds og nu har jeg måttet give op - og blive hjemme - ØV.

Men så er det jo lidt hyggeligt at det er "forstyr-dine-venner-dag" idag. Og det er der så een der har gjort. Prøv bare at se:
Der er krummer i den der!

Ingen appelsinhud til den dame - lige om lidt!

Og ham der kunne da være forfriskende på en varm sommerdag!

God dag til jer derude - jeg skal nok lade være med at forstyrre mere i dag!

tirsdag, oktober 07, 2008

Naaarj hvor var det sjawt.........

Tasken er færdig og afleveret til min søde kollega Jannie. Og hun blev glad - og så er jeg også glad!
Og det har været så sjovt at lave den. Masser af tykt garn på mega-tykke pinde og alt for stor - og vupti en tur i vaskemaskinen i lidt for varmt vand. Og så var den godt og grundig filtet.

I mine unge dag ville man jo sige at den var blevet "stampet og ødelagt" men sådan er det ikke længere. Nej, nej. Det er simpelthen bare in - og rigtig sjovt!

mandag, oktober 06, 2008

Maraton-løberen er tilbage på sin pind!

Vi farer fra Herodes til Pilatus - men nu skal det til at være slut! Uden vi har lagt mærke til det har efteråret sneget sig ind på os, og har lagt sin klamme hånd på hæk og busk.....

Nu vil vi til at mærke efter hvordan det står til - har vi i hvert fald lovet hinanden.

Lad os se om det bliver sådan. Der er helt sikkert ingen tvivil om at vi glæder os til at få gjort klar til vinter udenfor, og til at kravle sammen ved kaminen og bare være herhjemme.

Og imens det står på kan vi jo nyde de sidste farver i haven og glædes over at der er nyt på vej når vi kommer til foråret.....

Solen skinner og der er udsigt til en god dag på job .... jeg klager ikke spor!