lørdag, oktober 11, 2008

Det er efterår ....

Og man kan godt sige, at vi også er nået dertil at vores personlige efterår er gået igang. Inden længe er jeg gået på efterløn og så er mit arbejdsliv sluttet.Men ham I ved godt, er lidt mere efterspurgt!
Der har været bud efter ham og det har været godt. Nu er han færdig med sine "forpligtelser" overfor sit tidligere arbejde, og dermed har han fået friheden til at sige ja tak til de tilbud der har været.

Nu er det så endt med et fast job på fire dage om ugen i en træ-virksomhed i nærheden, og det er lige tilpas for ham (og mig).

Ikke mindst fordi han ikke er klar til at stoppe helt endnu. Og så gør det jo ikke noget at der er skulderklap undervejs. Mest af alt fra mennesker som vi ikke havde ventet det fra!

Det er jo tankevækkende, at nogle af dem man regnede med at man skulle læne sig lidt op ad, indtil man fandt balancen igen - ja de havde vist for travlt, mens dem der var stand-by, mens vores hverdag faldt fra hinanden - det var nogle helt andre!

Det er gudskelov fortid nu - og som bekendt er det fremtiden der er interresant.

En øjen-åbner har det været under alle omstændigheder - og hvor er vi heldige at vi har fået en stille og rolig hverdag.

Og når oktober bliver til november - ja så vil jeg have meget svært ved at få armene ned igen......

10 kommentarer:

Lene sagde ...

Mon du kan få tiden til at gå ;-)
Hvor er det godt at læse om Henrys nye job, ønsk ham tillykke :-)

kokken sagde ...

Det bliver spændende at se, men mon ikke det går ;-) Tak for det Lene, han har så meget fortjent det, så det er så godt! God week-end til jer herfra!

Kom så igang sagde ...

Dejlig inlæg, det er dejlig at du snart får din frihed, til gøre det du har lyst og din mand kan blive arbejsmarket efter ejet ønske.
god weekend

kokken sagde ...

Tak for gode ønsker Conny og også god week-end til dig og dine....

Ella sagde ...

Det er god læsning, Fru Kock, tillykke med jobbet til Henry og med at I nu ved hvem der er der for jer - det er godt at vide! :-)

kokken sagde ...

Det er en god lære Ella, selvom det har været hårdt at være vidne til! Men nu kan det kun gå fremad! I har garanteret også i jeres situation undret jer over at der var nogen I ikke hørte fra!?

johanne sagde ...

Dit indlæg her gør mig glad. Det er fyldt med afklarethed, ro og balance. Ham du ved nok....har endelig fundet det, som han har det bedst med. Og fruen i huset vil snart vandre rundt med armene oppe. Jeg glæder mig virkelig på Jeres vegne.
Tja..m.h.t. "øjenåbneren" så forstår jeg ikke, hvad der sker med folk. Jeg nikker genkendende til situationen og undrer mig stadigvæk.
Nu ved man til gengæld, hvad man har at holde sig til.
Knus til Jer to :-)

kokken sagde ...

Johanne: Tak for knus og din kommentar! Og du har ret, man undres over folks reaktioner i den slags situationer. Men det er godt at vide hvad man har at holde sig til, det har du ret i! God aften til jer to på din dejlige ø!

Madame sagde ...

Det lyder skønt, at du kan gå på efterløn snart, fru Koch!

Og tillykke til Henry - det er bare så godt at høre, at han har fået et job, som han er glad for :-)

kokken sagde ...

Glæder mig også rigtig meget! Tak for gode ønsker Madame dem blev han glad for!