torsdag, december 11, 2008

En mærkesag!!!!!!

Flere og flere børn har det rigtig, rigtig svært her i julen kan man høre i dagspressen. Og et beløb som vi andre måske synes kan være lille, kan virke rigtig stort for de familier der har det trangt

 

her i december…..

Så for dem der ikke kender julesagen kommer der et link  http://www.julesagen.dk/sider/forside/

…. og et uddrag fra siden:

“Alle som har været involveret i projektet har arbejdet 100% gratis for sagen. Derfor kan vi sige at dit bidrag går 100% ubeskåret til at forsøde julen for de børn, du og vi hjælper.

For at vise at vi virkelig mener at støtten skal gå ubeskåret til børnene, har vi også valgt at vi vil dække de 2% som bliver fratrukket indbetalingerne når man betaler med kreditkort, op til et totalt indsamlingsbeløb på 2.000.000 kr.”

    bk_vignet 

Blot til orientering!

For søren da hvor er det klogt sagt…….

Vil du være vild og varm,

med hængerøv og kæmpebarm,

og fuld af narrestreger,

så skal du kigge i et spejl,

og elske alle dine fejl,

og være som du plejer!

Af og til kan man falde over ting og sager hvor man tænker: Hov, hvor kender de mig fra!!!

 

En helt igennem fantastisk dag…..

Solen var endnu ikke kommet helt op over horisonten da vi ankom til Malling! Sønnen skulle fejres og havde fri. Fruen i huset og fødselarens far måtte afsted til dagens dont. Hvor er jeg da heldig at være efter lønner! Tænk at tilbringe en hel dag sammen med sin søn og hans to dejlige unger! Det er da en gave:-)IMG_4666 Hvor har vi hygget os. En god travetur og masser af dejlig snak blev det til, og inden vi så os om kom det arbejdende folk hjem igen. Og som altid var der masser af ping-pong mellem far og søn.

Vi andre kan jo bare læne os tilbage og nyde….og grine……og undres…..

IMG_4675  Og inden vi så os om var solen gået ned, og efter en dejlig middag var det tid til at suse ned ad motorvejen og efter 2 timer i tåge nåede vi til verdens navle ogIMG_4676

 

nu er det så hverdag igen!

God dag til dig der kigger!

tirsdag, december 09, 2008

Hold da op ....

Ham I ved nok har lige meddelt at vi skal køre hjemmefra i morgen tidlig senest kl. 6.30. Det er da dybt go'nat eller noget.................... For ikke kun skal vi til sønnens fødselsdag men der er een der skal til et bestyrelsesmøde på Djursland - gæt selv hvem - det er ikke mig altså!

Så der er nok kun tilbage at ønske jer en god onsdag - for jeg forstyrrer jer ikke!

Starten er gået ….

Og nu tænker de fleste sikkert: Julen. Næh nej i vores lille familie skal vi faktisk også huske fødselsdagsfester og fødselsdagsgaver!

Mathilde har vi husket den 5. december!

    IMG_1064

Og denne unge mand kan altid finde en grimasse der kan passe og han har så meget humor (kan være fordi han har to børn der er født i december). Nåh men han holder altså sin egen fødselsdag i morgen den 10. december – så vi tager da lige en tur til Malling.IMG_1086

Og lille Freya som sidder i favnen på far har fødselsdag den 22. december – og hun bliver da også fejret ingen tvivl om det.

Så er vi nået til den 28. december! Da er det min utroligt smukke, fantastiske voksne datters tur til at blive fejret – og vi gør det gerne!blåvand november 019

Den 29. december er det så Asgers tur til at være midtpunkt og det bliver han naturligvis!IMG_1061 

Og sidst men ikke mindst har vi fået et dejligt bonusbarnebarn, søde Jacob fejrer fødselsdag på samme dag som Asger!

 

IMG_0966

Så hos os er julen sådan set noget vi lige kan klare at “få puttet ind” indimellem alle de andre mærkedage.

Så hvis du skulle sidde et eller andet sted og synes at du har lidt for travlt – så glæd dig over at du måske “kun” skal være klar til jul! Og hvis I synes der er lidt stille her på bloggen – ja så ved I måske hvorfor!

God dag til jer der kigger med!