torsdag, december 11, 2008

En mærkesag!!!!!!

Flere og flere børn har det rigtig, rigtig svært her i julen kan man høre i dagspressen. Og et beløb som vi andre måske synes kan være lille, kan virke rigtig stort for de familier der har det trangt

 

her i december…..

Så for dem der ikke kender julesagen kommer der et link  http://www.julesagen.dk/sider/forside/

…. og et uddrag fra siden:

“Alle som har været involveret i projektet har arbejdet 100% gratis for sagen. Derfor kan vi sige at dit bidrag går 100% ubeskåret til at forsøde julen for de børn, du og vi hjælper.

For at vise at vi virkelig mener at støtten skal gå ubeskåret til børnene, har vi også valgt at vi vil dække de 2% som bliver fratrukket indbetalingerne når man betaler med kreditkort, op til et totalt indsamlingsbeløb på 2.000.000 kr.”

    bk_vignet 

Blot til orientering!

2 kommentarer:

Marianne sagde ...

Det er så vigtig at være opmærksom på. Jeg har nogle veninder på kontanthjælp som er enlige mødre. Der er bare ikke noget at rutte med og ungerne er vant til at de ikke bare kan få, men her i december skal der altså virkelig en stor strategi til at få det hele til at gå op..... Man kan sagtens hjælpe til her, hvilket jeg da også gør.

kokken sagde ...

Det er så vigtigt at vi husker at tænke på dem der har det værre end os selv. Det sætter også tingene lidt i perspektiv og det har vi godt af at blive mindet om. Tak for din kommentar og kram til dig og hele familien her fra vest!