lørdag, november 03, 2007

Lørdags-sysler.....

Der er blevet produceret jule-likør i dag af ham jeg deler avis med.

Og som det er sket så mange gange før startede han med en helt regulær opskrift, som han havde fået af en blog-veninde som han kender :-)

Men så tog det pludselig fart, og straks skulle han selv komponere noget med nogle æbler og abrikoser og hvad der ellers var af tilgængelige ingredienser.Han har lovet, at jeg gerne må smage når der er gået de der 40-50 dage, som man nu skal vente før lækkerierne er klar til at blive indtaget.

Fruen har til gengæld fået ryddet lidt op på hendes eget værelse og sy-grejet er der lige blevet justeret lidt på.

Alt i alt en rigtig hyggelig lørdag.


I morgen har vi bestemt at vi skal på bog-udsalg på biblioteket. Det er en årligt tilbagevendende begivenhed, som vi begge ser hen til hvert år.


Vi plejer at få nogle rigtig gode børnebøger til 30 kroner pr. stk. men også hobby-bøger er i høj kurs hos fruen!


Prisen falder i løbet af ugen men vi giver gerne 30 kroner for en bog. Jeg er sikker på at alle biblioteker har udsalg een gang om året - så find ud af hvornår dit bibliotek sælger ud af bøgerne. Det er både spændende og sjovt at gå på udkig! Og der er garanteret også bøger til dig på hylderne!

fredag, november 02, 2007

Dejligt .......

Der er så smukt i haven, og jeg har det godt i maven!
Min dejlige mand er landet rigtig godt på begge ben efter en måned uden job.
Der har været masser af mennesker der har haft lyst til at snakke og hilse på. Det har været så godt.

Og der har også været rigtig gode tilbud til ham arbejdsmæssigt. Han kan åbenbart et eller andet som andre produktions-virksomheder gerne vil vide lidt mere om. Sjovt nok er han ikke så interesseret i at arbejde på fuld drøn som før, men selvtilliden tager jo ikke skade af at man bliver budt op til dans :-)

Og hvem har ikke brug for at vide at man kan bruges - på trods af at man er blevet valgt fra? Det har vi vel alle.

Men vigtigst af alt har jeg en mand der er glad og godt tilfreds. Selvom det kan lyde lidt mærkeligt i andres ører, synes vi faktisk at det er lidt fedt :-)

onsdag, oktober 31, 2007

Klods Hans!

Ja, i dag går start-skuddet for en teaterforestilling i SFO'en.

På min arbejdsplads er der tradition for at 3.klasserne hvert år opfører en forestilling. De andre klasser dvs. 0.-1.-2.klasserne kommer med indslag af (som regel) musikalsk karakter.

Nu er der så det at sige til det, at den 3. klasse vi har i år, er en klasse som man ville betegne som "en klasse hvor der er meget godt arbejde der venter". Det bliver bestemt en rigtig stor udfordring! Men den tager vi naturligvis. Vi starter med at fordele rollerne idag!

Jeg siger som Klods Hans - bare man er ærlig og har et godt hjerte så kommer man da rigtig langt. Og der er rigtig mange Klods Hans'er på min arbejdsplads, så det skal nok komme til at gå, og hvis ikke, så er jeg sikker på I vil komme til at høre om det :-)

Og kokken? Jamen kære venner - hun kører den hjem på rutinen. Og hvis det heller ikke går, ja så hører I nok også om det ;-)

tirsdag, oktober 30, 2007

Der samles appetit .....

Ja, holdning her i familien er den at det friske og dejlige Vesterhav giver appetit, og det skal man jo have når man er inviteret til festmiddag.

Der var noget at holde styr på med alle de unger vi havde med ..... men mændene i familien tog det som ..... ja undskyld !....... som en mand!

Hende her er smuk lige meget om vinden puster hende lige i hovedet eller om håret er sat op til narrestreger ......


Og da der senere skulle prøves hestekræfter kunne familien Koch lægge deres klamme hånd på alle køretøjer der var til rådighed.

Julie længst til venstre har Pernille bag på en motorcykel - desværre fik mormor ikke hende med i skudlinien, men hvis man skal ramme alle på een gang er det jo også en kunst-art der skal trænes i. Den slags børn som vi havde med befinder sig ikke ret længe på det samme sted!

Men vi var så glade for at det kunne lade sig gøre at vores bonus-børnebørn kunne være med på tur. Det er så dejligt med den slags fælles oplevelser!

Ja, dagen blev brugt rigtig godt kan man sige. Alle disse billeder er taget efter at vi havde været i vandland en hel formiddag.

Vi har haft det helt fantastisk ......


Når man starter dagen med sådan en hilsen på døren når man går ud for at indsnuse dagen - ja så kan det da kun blive en god dag .......

.... fejret er han blevet - skal jeg da lige love for! I hele 4 dage (næsten!) .........