onsdag, oktober 31, 2007

Klods Hans!

Ja, i dag går start-skuddet for en teaterforestilling i SFO'en.

På min arbejdsplads er der tradition for at 3.klasserne hvert år opfører en forestilling. De andre klasser dvs. 0.-1.-2.klasserne kommer med indslag af (som regel) musikalsk karakter.

Nu er der så det at sige til det, at den 3. klasse vi har i år, er en klasse som man ville betegne som "en klasse hvor der er meget godt arbejde der venter". Det bliver bestemt en rigtig stor udfordring! Men den tager vi naturligvis. Vi starter med at fordele rollerne idag!

Jeg siger som Klods Hans - bare man er ærlig og har et godt hjerte så kommer man da rigtig langt. Og der er rigtig mange Klods Hans'er på min arbejdsplads, så det skal nok komme til at gå, og hvis ikke, så er jeg sikker på I vil komme til at høre om det :-)

Og kokken? Jamen kære venner - hun kører den hjem på rutinen. Og hvis det heller ikke går, ja så hører I nok også om det ;-)

8 kommentarer:

Jette H sagde ...

Go' fornøjelse og go' arbejdslyst, I får helt sikkert nogle fornøjelige timer :)

Inger (eks. sister) sagde ...

Glæder mig til at høre om "alle" klods-hanserne :o)

et cetera sagde ...

Det kommer til at gå flot med alle de ærlige hjerter - dejlig sammenligning iøvrigt. OG dejlig "rapport" fra fejringen af ægtemagen - det var så dejligt at høre at alt var lige efter "bogen" og ønsker om nogle skønne dage sammen med familien!

kokken pipper sagde ...

Tusind tak for gode ønsker med hensyn til klods hans projektet. I dag blev rollerne fordelt og det gik over al forventning. Hvis den tendens fortsætter kan det ikke gå galt. Men lur mig om ikke der er flere udfordringer end der lige umiddelbart ser ud til ;-)

Madame sagde ...

God fornøjelse, fru Koch - jeg er sikker på, at du er mand for at klare også 3. klasserne denne gang og deres forestilling.

kokken pipper sagde ...

Tak for tilliden madame ;-)

Lene sagde ...

Jeg pipper med i koret, som har fuld tillid til dine evner :-)
Og i dag på cafe troede jeg lige du var kørt til Aalborg, for der sad en kvinde der lignede dig ved første øjekast, men øv det var det jo ikke.

kokken pipper sagde ...

Øv Lene det var det jo ikke - kunne have været rigtig hyggeligt men der er lidt langt til Ålborg. Er glad for at I tror at Klods Hans vil lykkes! Nu er I jo heller ikke med til prøverne :-)