onsdag, februar 07, 2007

En laaang dag er slut

Endelig hjemme - har været på farten siden klokken 9.oo i morges og er netop kommet hjem efter møder både her og der.

Imorgen starter jeg med at tage hjemmefra ved 7-tiden fordi jeg skal på kursus fra kl. 8 - 13.00
men så har jeg til gengæld fri fra SFO-en og kan samle krudt til vores teater-forestilling der løber af stablen i morgen med generalprøve kl. 17.00 og premiere kl. 19.30.

Når jeg når til i morgen aften ved ca. 22 - tiden kan jeg slappe af , for bortset fra et enkelt
møde fredag formiddag har jeg nemlig vinterferie og den skal udnyttes så godt som muligt.

Jeg regner med at kunne aflaste Pernille og så ellers bare være tilstede - det har mine omgivelser brug for - og det har jeg også .................

tirsdag, februar 06, 2007

Hold da helt op .....

Ja, hvis altså ikke morfar havde glemt vores kamera i Kolding (øv) så kunne jeg have præsteret det flotteste billede af snevejr.

Sneen vælter i den grad ned fra himlen - og jeg mener virkelig vælter. Himmel og hav står i eet og har gjort det nu i over 2 timer. Så kan I selv regne ud hvor hvidt her er.

Hold da op - jeg skal kælke i morgen, jeg ved det allerede og tænk det kan man få penge for
...... er jeg heldig eller hva ......

mandag, februar 05, 2007

Andreas er kommet hjem ...........HURRA


Ja, Andreas er kommet hjem lørdag eftermiddag.
Og hvor var han glad for at komme væk fra sygehuset og hjem til sig selv. I mere end en uge har han ikke kunnet spise noget som helst, men knap nok er han hjemme før han spiser som en voksen.
Og der skal også noget bensin på motoren for det kræver kræfter at komme til at gå igen.


Kørestolen er et nødvendigt onde lidt endnu - det gør alt for ondt for ham at støtte på det dårlige ben og han får stadig smertestillende medicin samtidig med at han stadig får pencillin og det skal han have i endnu 10 dage.


Ugen står på kraftig genoptræning startende idag med fysioterapeuten i varmtvandsbassin og så ellers øvelser hver anden dag. Må så bare håbe at det ikke er for tidligt og at der begynder at ske fremskridt.


Morfar har været en sej gut her i week-enden ;-) Mormor har nemlig igen igen ligget brak med dårlig mave startende fredag aften og slut igår.
Men det er godt vi har morfar. Han har været i Kolding igen i går for at få værelset indrettet til en lille dreng der ikke kan gå. Sengen ned på gulvet i stedet for i loftet, sengehest af så han selv kan øve sig i at komme fra kørestol til seng og omvendt. Og morbror Jesper har også været en tur forbi da han var på vej videre til Sjælland.


Morfar har haft en bærbar med til Pernille så hun så vidt muligt kan passe sit nye arbejde derhjemmefra. Hun startede på nyt job for ca. 3 måneder siden og vil bare så gerne passe det hun skal og så er det svært at være alene om børnene.

Men som jeg tidligere har sagt: Vi rykker lidt tættere sammen omkring dem. Og vores datter er en sej nyser hvis vi selv skal sige det ........