fredag, december 14, 2007

Samler krudt ...

... ja, det er faktisk det jeg gør lige nu. Ikke fordi jeg skal i krig - selvom det nogen gange føles som om! Men om et par timer går det løs med juletræs-fest, julemanden henter mig sikkert og så skal vi ellers ikke give den for lidt med alle vores nisse-børn rundt om det flotte store juletræ!

Men det jeg glæder mig allermest til er nok at der kommer et par helt specielle børn med til fest. Dejlige Asger har lovet at komme sammen med sin lillesøster Freya.

De tager deres far og mor med og det synes deres farmor er helt i orden. De kan nemlig hjælpe lidt til når der skal laves julehygge her i week-enden!

God week-end til jer alle......

torsdag, december 13, 2007

Så er det nok for i dag .....

Jeg har været kreativ lige fra i morges og helt til nu hvor klokken nærmer sig 20.00-dut.
Dagen startede med en kollega kom forbi med rundstykker tidligt i morges fordi jeg havde lovet hende (!) at sy en vest i filt som en gave til hendes mor. Vesten blev rigtig, rigtig smuk og nu tror I natuligvis ikke på mig - men jeg nåede ikke at tage et billede - for vi skulle jo på job til middag.

Fordi der skulle laves masser af brocher til mødre, papmødre, mormødre, farmødre, bedstemødre og .... og .... og hvis vi selv skal sige det synes vi et de er så smukke!!!!


Selv børnene her i SFO'en ved hvad et stykke "Unika" er for en størrelse!


Der er nemlig ikke to der er ens - og der er lavet så mange smukke!

Nåh, ja og så sluttede dagen lige med næsten 2 timers børneteater - og i morgen? Nåh ja, da skal jeg være julemor i hallen! Nåh ja, og så kommer alle ungerne jo hjem i morgen og det er så dejligt!

Om jeg keder mig - næh ikke specielt!

tirsdag, december 11, 2007

Shhhhh....... det er en hemmelighed!

Der bliver lavet julegaver til den store guldmedalje på min fantastastiske arbejdsplads.

Hvilken mor ville ikke juble over disse søde nålepuder som fruen her på adressen har kreeret i uld der er filtet!!
Skulle nogen være i tvivl er det en "snegl på vej'n - er tegn på regn" - tror du måske at jeg har skrålet den for børnene imens? Nåh ..... ok så - men de kan den snart ...


I dag står den på brocher af den fineste slags der filtes, der syes med guldtråde og der pyntes med perler!

Håber ikke du sladrer .... for det er altså en hemmelighed! Hold fast hvor jeg elsker mit arbejde :-)

søndag, december 09, 2007

Der er tændt lys ...

..... nummer 2 i adventskransen.

Min svigerinde Cille har lavet en julebuk til mig, og når den først er landet på sin plads ... ja så nærmer julen sig med hastige skridt!

Vi er nået langt i denne week-end! Yes!

Vi har hygget med børnebørn og har lavet konfekt.

Og Andreas og Mathilde tog lige et lille week-end-ophold når de nu var kommet. Ih hvor har vi haft det dejligt. Mormor skulle sove sammen med dem i mormor og morfars seng, og helst i midten. Med det resultat at mormor er stiv som en pind af at ligge på meget, meget lidt plads uden at kunne røre sig overhovedet ;-)

Meen hvor var det hyggeligt. Og denne gang var det så morfar der blev forvist til et af værelserne.

Deres far kom for at hente dem her i formiddags, fordi hans familie havde et jule-arrangement som han gerne ville have dem med til. Dels var det så dejligt at se ham og hans søde kæreste, og dels var det rart at kunne slappe af i hovedet i mere end fem minutter. Og bagefter så kunne vi to gamle tage hul på det næste projekt!

Pas på derude - der er lavet julepost!!! Og det var så endnu et flue-ben der blev sat der! Og det var jo rigtig dejligt! Og nu står den så faktisk mest på hygge .....

... og hvis I spørger mig, så har ham der sidder der bag muren sådan set hygget sig hele

dagen ;-)

Nåh, han trængte måske også til at slappe lidt af!