tirsdag, december 11, 2007

Shhhhh....... det er en hemmelighed!

Der bliver lavet julegaver til den store guldmedalje på min fantastastiske arbejdsplads.

Hvilken mor ville ikke juble over disse søde nålepuder som fruen her på adressen har kreeret i uld der er filtet!!
Skulle nogen være i tvivl er det en "snegl på vej'n - er tegn på regn" - tror du måske at jeg har skrålet den for børnene imens? Nåh ..... ok så - men de kan den snart ...


I dag står den på brocher af den fineste slags der filtes, der syes med guldtråde og der pyntes med perler!

Håber ikke du sladrer .... for det er altså en hemmelighed! Hold fast hvor jeg elsker mit arbejde :-)

8 kommentarer:

Det gule hus sagde ...

Uha, kunne du ikke overveje en flytning og nyt arbejdssted, kunne helt sikkert godt tænke mig, at min lillemand kom hjem med sådan en som gave, istedet for den mere eller mindre oblikatoriske malet kop, som ikke tåler opvaskemaskine. Bevares selvfølgelig bliver jeg glad for alle de ting jeg får af ham, men jeg må indrømme at det kan være svært at finde den rigtig grimasse hvergang. :-) især fordi koppen har logo med årstal og det ses tydeligt at det er fra kommunnes restlager fra fodboldscupper holdt igennem mange år. (Sidste kop var fra 2000) SUK ! Vi mangler dig i vores SFO, at du ved det!!

Unknown sagde ...

Altså den sidste bemærkning, må da være guld værd for enhver arbejdsplads. Men du er jo også guld værd fr. pipkok. Godt nok kreativt og flot - altså nålepuderne.

anjoe sagde ...

De er godt nok søde - og bare rolig, jeg kan godt holde på en hemmelighed ;-)

Madame sagde ...

Hvor er det dog dejligt at høre, at du elsker dit arbejde, fru Koch! De filtede snegle-nålepuder er noget af det smukkeste, jeg har set.

Lene sagde ...

Jeg håber ved den søde julegrød, at de ved de har et smukt stykke guld i form af en medarbejder på din arbejdsplads. Du er guld værd og hvor er de smukke dine julekreationer, shhh jeg skal nok tie stille :-)

kokken sagde ...

Iiiih hvor er jeg glad for at I alle kan holde på en hemmelighed. Nu står alle brocherne på rad og række og skal tørre og i morgen skal der pyntes med perler og guld og glimmer! Tak for alle jeres søde kommentarer - de varmer helt ned i maven og op i kinderne ;-)

et cetera sagde ...

Hvor ER de søde - og det er du også - du er altid garant for at man bliver stemt lettere og gladere herinde hos dig! Knus fra det nordjyske .-)

kokken sagde ...

Åh hvor er du sød et cetera - du gør mig altid glad :-) krammer skal du have herfra vest!