onsdag, august 10, 2011

Det var så den sommer ……

 

Hold nu fast i halen på en elefant!!!!!! Så er sommeren da vist nok taget andre steder hen….. så er det da godt at man har gode timer at tænke tilbage på…..

For der har jo været dage, hvor vejret indbød til friluftsaktiviteter og godt vi tog chancen da den var her. For nu er det regn og rusk og næsten efterårsagtigt.

2011-08-03 001

Og lige netop i dag skulle vejret have artet sig!!!

Vores lille by har festuge i denne uge, og lige præcis i dag er den store dag med Mini Triatlon med over 700 tilmeldte. Så der er brug for alle de hjælpere der kan stampes op af jorden.

Mange af os, der ikke har kondition til at deltage i den slags konditions-krævende udfordringer, vi  render i stedet rundt med en gul sikkerhedsvest og holder styr på alt det der er brug for sådan en dag.

Uanset vejret så glæder vi os til og over at vores lille by bliver endnu mere kendt på landkortet og at vi kan give en hånd med.Altid godt når der er brug for een.

Håber også at din dag bliver rigtig god Smiley

mandag, august 08, 2011

Muumms……

Så er der varme til de kolde dage. Tre kilo blommer af egen avl er nu forvandlet til den lækreste, skarpeste blommechutney….

 

IMG_6152

Chilien vil give varmen til vinter og blandet med den friske ingefær, limesaft og hvidløg – ja så skulle der være basis for en lille smule sved på panden på en kold vinterdag.

IMG_6158

Og ikke nok med det: Der er flere blommer på træet og tre kilo mere i fryseren, der sikkert nok skal forvandles så der også bliver lidt til den søde tand. En god blommemarmelade med en smule æbler i når den tid kommer, ja det er da ikke at foragte Smiley

Det var så den formiddag og i eftermiddag kommer der “en bryllupssang forbi” så jeg keder mig bestemt ikke. Og der er opgaver der venter forude, byen har festuge og så er der altid noget man kan gå til hånde med.

Ham-I-ved-nok øver sig på sin fortid som tømrer hele dagen. Der er brug for en rampe ved byens Mediehus også kaldet Cafe@. Dejligt der er brug for os både her og der.

Og så skal der males skal der. To billeder er allerede solgt – så der må nye til!!! DejligtSmiley

God dag til dig der kigger med ……….