mandag, august 08, 2011

Muumms……

Så er der varme til de kolde dage. Tre kilo blommer af egen avl er nu forvandlet til den lækreste, skarpeste blommechutney….

 

IMG_6152

Chilien vil give varmen til vinter og blandet med den friske ingefær, limesaft og hvidløg – ja så skulle der være basis for en lille smule sved på panden på en kold vinterdag.

IMG_6158

Og ikke nok med det: Der er flere blommer på træet og tre kilo mere i fryseren, der sikkert nok skal forvandles så der også bliver lidt til den søde tand. En god blommemarmelade med en smule æbler i når den tid kommer, ja det er da ikke at foragte Smiley

Det var så den formiddag og i eftermiddag kommer der “en bryllupssang forbi” så jeg keder mig bestemt ikke. Og der er opgaver der venter forude, byen har festuge og så er der altid noget man kan gå til hånde med.

Ham-I-ved-nok øver sig på sin fortid som tømrer hele dagen. Der er brug for en rampe ved byens Mediehus også kaldet Cafe@. Dejligt der er brug for os både her og der.

Og så skal der males skal der. To billeder er allerede solgt – så der må nye til!!! DejligtSmiley

God dag til dig der kigger med ……….

4 kommentarer:

Lene sagde ...

Uhm, her er vores chutney nok mere sød end skarp selvom der er chili i ;-) Er din opskrift at finde på nettet?

Og tillykke med din udstilling, jeg kan rigtig godt lide dine malerier, og så ser du da bare dejlig ud :-)

kokken sagde ...

Det er den ikke Lene for det er vist sådan lidt på slump, men smagen er der ikke noget i vejen med:) Tusind tak til det den sidste bemærkning ;o) God aften til jer i vildmosen!!!m Knus herfra...

Mosekonen sagde ...

Allerførst...hjertelig til lykke med din udstilling. Hvor må det være en god fornemmelse for dig. Jeg ønsker dig masser af dejlige maler-timer forude.
MUMS - hvor den chutney ser lækker ud. Jeg tror, jeg vil have mig et blommetræ.
Takker også for din gode vejledning omkring kamera. Oplysningerne kan jeg sagtens bruge til noget. Knus.

kokken sagde ...

Tak JOhanne - dejligt at mine oplysninger var til nytte. Er spændt på hvad du ender med at købe... og så velkommen hjem fra camping. Var det ikke godt at komme hjem - sådan plejer jeg at have det.Mht.malerierne uha det har været grænseoverskridende - selvtilliden er ikke særlig stor når der skal vises frem for første gang. men det er gået fint heldigvis. Hils i stuen og god dag til jer. Knus fra vest