fredag, september 05, 2008

Knæk og bræk ...

Ja, det betyder vel egentlig held og lykke.

Men ikke i dette tilfælde. Lige præcis idag skulle jeg have modtaget undervisning af en kendt kunstner i acryl-maling, for slet ikke at snakke om en forrygende festmiddag i aften.

Sådan skulle det så ikke være..... Jeg bevæger mig ikke ret langt væk fra hverken toilet eller balje.
PIS PIS PIS

tirsdag, september 02, 2008

Som så mange andre festivalgæster..

....skulle vi lige have lidt vin med os hjem.

Nu er det sådan i Tyskland at ingen butikker har åbent i kirketiden om søndagen. Derfor åbnes der først klokken 11.00. Vi tog derfor en lille køretur og kom tilbage til grænsebutikken lidt før 11.00.

Nu havde jeg som altid kameraet med.
Og lige overfor butikken lå den fineste lille kirkegård. Jeg kan faktisk godt lide at gå tur på en kirkegård. Der er ro og masser af historie, der i den grad appelerer til min fantasi ;-) Denne var ingen undtagelse.

I et hjørne af kirkegården var der lavet en mindeplads for faldne i 2. verdenskrig. Der var forstemmende mange gravsten, for unge mænd der var faldet overalt.

Mange i Rusland og Frankrig, de fleste ikke en dag over 25 år. Hvilket spild.

Og så må man sige at det af og til kan sætte tingene i perspektiv.

Her gik vi - sådan et ældre ægtepar og lod os underholde af andres ulykke, for at få tiden til at gå inden vi kunne slæbe den obligatoriske vin hjem til vores hverdag i vores fine parcel-hus.

Men jeg har ikke helt glemt det endnu - det er dernede. I maven!

mandag, september 01, 2008

Det var så sjovt ....

Ja, hold da op hvor har jeg haft det sjovt! Men det er sandelig hårdt at høre alt det musik. Sikke man får ondt i håret af det. Det kræver en god kondi helt fra fredag til lørdag nat. Stort set uden pause.

Men nu er vi klar til hverdagen igen.

Vi har så meget at snakke om og at grine af. Vi har mødt mennesker der var helt fantastisk hyggelige, og vi har været vidne til hvordan musikken kan kravle helt ind under huden.

Vi har bl.a. set 12 unge piger fra så forskellige lande som Finland, Sverige, Skotland og Danmark spille sammen så ikke et øje var tørt. Piger der normalt kun mødte hinanden et kort øjeblik under festivalen, men som i år havde fået en mulighed for at spille sammen i en helt uge. Med tilskud fra både det ene og det andet sted, var det lykkedes for dem at være sammen og at øve sig sammen.

Hold da op sikke en oplevelse. Og dem var der rigtig mange af! Blot for at nævne en enkelt mere Baskery - dem er der gang i:-)

Nu er det hverdag igen .... eller det vil sige onsdag starter Janus-festival .... og der er ham I ved nok, ret meget involveret. Ja, ja tiden går med det ene og det andet.

Blandt andet et job der skal passes nu!