mandag, september 01, 2008

Det var så sjovt ....

Ja, hold da op hvor har jeg haft det sjovt! Men det er sandelig hårdt at høre alt det musik. Sikke man får ondt i håret af det. Det kræver en god kondi helt fra fredag til lørdag nat. Stort set uden pause.

Men nu er vi klar til hverdagen igen.

Vi har så meget at snakke om og at grine af. Vi har mødt mennesker der var helt fantastisk hyggelige, og vi har været vidne til hvordan musikken kan kravle helt ind under huden.

Vi har bl.a. set 12 unge piger fra så forskellige lande som Finland, Sverige, Skotland og Danmark spille sammen så ikke et øje var tørt. Piger der normalt kun mødte hinanden et kort øjeblik under festivalen, men som i år havde fået en mulighed for at spille sammen i en helt uge. Med tilskud fra både det ene og det andet sted, var det lykkedes for dem at være sammen og at øve sig sammen.

Hold da op sikke en oplevelse. Og dem var der rigtig mange af! Blot for at nævne en enkelt mere Baskery - dem er der gang i:-)

Nu er det hverdag igen .... eller det vil sige onsdag starter Janus-festival .... og der er ham I ved nok, ret meget involveret. Ja, ja tiden går med det ene og det andet.

Blandt andet et job der skal passes nu!

9 kommentarer:

Unknown sagde ...

Sikke gode oplevelser du har haft,men det beste er, at du har en at dele dem med.

Unknown sagde ...

Skønt at læse fr. Kok, dejligt at I tager med til sådan nogle festivaler. Store musikoplevelser, er noget af det bedste.
Klem til dig og ham der ;o)

kokken sagde ...

Conny det er jeg også så taknemmelig for. Det er jo det vigtigste af alt :-)

kokken sagde ...

Sister: Det er en aftale vi har lavet med hinanden: Musik,Film og Teater skal simpelthen være en del af vores liv..... Klem tilbage herfra

Marianne sagde ...

Et festfyrværkeri det er altså ikke at kimse ad.... jeg må en dag til den omtalte tønder festival....

kokken sagde ...

Marianne det må du simpelthen :-)

Lene sagde ...

og vejret kan man jo ikke klage over ;-)

kokken sagde ...

... og det gjorde vi bestemt heller ikke. Vi nød solen.

Anonym sagde ...

Jeg tænkte nok at det var en super dejlig oplevelse, fru Koch, skønt at høre ;-)