fredag, september 11, 2009

Jubii…

I dag tager jeg til mit dejlige sønderjylland. Skal ned at besøge min storebror og jeg glæder mig bare så meget.

Dagen idag skal bare være helt perfekt. I går var en bytter:

En søn med motorstop på vej hjem fra sjælland, en datter der lå syg af influenza, gode venners barn der ringer for at låne sommerhus fordi alting går hende imod(og hun er nr. 2 i vores omgangskreds der har det skidt), og sådan blev dagen bare ved med at være ØV BØV!!!! OG STADIGVÆK INGEN BIL!!!! Godt min lille Yaris er til at regne med.

Håber din dag bliver perfekt – for det skal min være!

onsdag, september 09, 2009

Der er liv her på adressen stadigvæk …..

Altså bare hvis nogen skulle være i tvivl! En kort opsummering siden sidst:

Lørdag på vej til Malling : En bil der står af og ikke vil længere…. En god nabo henter vores “lillebil” og vi får byttet rundt på alt vores week-end-oppakning. Og hygger os sammen med familien indtil søndag aften.

Mandag: Opringning fra mekanikeren….. reparationen koster en god lang tur til Thailand …. ca. 20 – 30 af de store!!!!

Tirsdag: Tidlig op for at køre manden på arbejde. Sådan ca. 45 minutter hver vej. Derefter samme vej retur for at fortsætte til Kolding hvor der venter to søde børn. De voksne skal til fest og mangler barnepiger… Sove lidt og så ellers op kl. 01.30 for at køre hjem igen, der er jo een der skal tidligt op på arbejde igen, igen.

Så er vi nået hertil, hvor fruen i huset drysser rundt og gør klar til en spændende aften i Janusbygningen. Der er kursus som jeg har meldt mig til:

“Kyndig introduktion til en interessant og vedkommende kunstner. Inspiration til at arbejde kreativt og selvstændigt. “ Så det går jeg så og samler lidt sammen til…..IMG_6128

Gad nok vide hvad det skal ende med – men kedeligt er det garanteret ikke….

God dag til dig der kigger;o)