torsdag, februar 21, 2008

Jeg trængte i den grad ....

... til lidt slik for øjnene idag, og heldigvis var der rigeligt lige udenfor døren!
Foråret venter lige om hjørnet, for ikke at sige at det er her allerede.

Hvem kan holde den sure attitude når verden udenfor er så farverig - ikke jeg ihvertfald!

Æres den der æres bør .....

Så blev det for meget, selv for tålmodige mig!

Min mands tidligere arbejdsplads får idag en pris hos ministeren for "deres" store arbejde omkring seniorpolitik. Tillykke skal der sandelig også lyde herfra - det er bestemt flot - og der ligger et stort stykke arbejde bag og der er kæmpet mange kampe!

Og så er det bare lige at jeg tænker:

Hvem var det lige der lagde SÅ mange kræfter i at få lavet en seniorpolitik til ovennævnte virksomhed.(Ikke nogen af dem der er der nu i hvert fald!)

Og nu vi er i gang så har firmaet også modtaget en pris for at være først i front som social virksomhed.

Hvem var det lige der fandt en plads til de utilpassede i samme virksomhed. Sådan at alle dem der måske ikke havde kræfterne på grund af sygdom kunne indpasses andre steder.
(Ikke nogen af dem der er der nu i hvert fald!)

Nu er det jo sådan set ikke et nyt fænomen at når der skal uddeles roser, er det svært at komme til for folk der gerne vil i front! Når der derimod er pisk i luften er det svært at se røven for sko-såler!

Hvor ville jeg ønske at bare en enkel eller to ville tænke på deres fyrede tekniske direktør mens de bliver fejret!

For fanden da ..........................

Til orientering er dette mit eget sure opstød, for ham det handler om trækker på skuldrene og griner smøret over at han slipper for at stå model til mere.Og han har set det masser af gange, at andre tager æren for hårdt arbejde......

Med fare for at gentage mig selv så læs dette LINK

Bagerens skræk ....

Ja, bagerens skræk det er mig og 16 fantastisk dejlige unger der må købe slik for en tier.....

Forklaring? Ja, så gerne:

Hver anden måned samler vi de børn der har haft fødselsdag, for at tage på fødselsdagstur. De må så, som noget ganske ekstra-ordinært, tage en tier med i fritteren, som vi så går til bageren for at købe lidt godt for og bagefter finder vi et sted i naturen, hvor vores bevægelses-politik kan blive "luftet".

Men der skal jo ikke meget fantasi til at forestille sig bager-jomfruens(?) ansigtsudtryk, når jeg kommer ind ad døren med alle ungerne og de hver især skal købe for ti kroner. Og når man så tænker på at der er ting der koster 25 øre, ja så er det jo næsten en oplevelse i sig selv!!!!

Jeg glæder mig, og bagerjomfruen? Ja, hun ved det heldigvis ikke endnu!

Når arbejdsdagen så er slut er der dømt råhygge. Alle mine teaterbørn er inviteret i biografen for at se sig selv. DVD'en er klar og der er bagt en kage der kun lige mangler glasuren.

Jeg tror det bliver en fin dag - håber også at I derude får en fantastisk dag!

mandag, februar 18, 2008

En hjertesag .....

En amerikansk kvinde bosat i danmark har startet et projekt til hjælp for brystopererede kvinder. Ideen er ganske enkel - men effekten åbenbart stor. En hjerteformet pude der beskytter mod stød og hævelser og mindsker presset mod det opererede bryst.Der er brug for rigtig mange puder (desværre) på de hospitaler der opererer for brystkræft og indtil videre er der lavet puder til rigshospitalet og Herlev sygehus, men ophavskvinden har kontakt til flere sygehuse og ønsker frivillige til enten at sy puderne eller sponsorere bomuldsstof til dem der har lyst til at sy puderne.

Ideen synes jeg er helt enestående - og det er så dejligt at læse om at der er nogen der har et så stort overskud til at sætte den slags ting igang.

Læs mere på denne hjemmeside www.heartpillow.dk/dk/start.html., hvor du kan finde mønsteret på puden hvis det skulle have interesse.