torsdag, februar 21, 2008

Æres den der æres bør .....

Så blev det for meget, selv for tålmodige mig!

Min mands tidligere arbejdsplads får idag en pris hos ministeren for "deres" store arbejde omkring seniorpolitik. Tillykke skal der sandelig også lyde herfra - det er bestemt flot - og der ligger et stort stykke arbejde bag og der er kæmpet mange kampe!

Og så er det bare lige at jeg tænker:

Hvem var det lige der lagde SÅ mange kræfter i at få lavet en seniorpolitik til ovennævnte virksomhed.(Ikke nogen af dem der er der nu i hvert fald!)

Og nu vi er i gang så har firmaet også modtaget en pris for at være først i front som social virksomhed.

Hvem var det lige der fandt en plads til de utilpassede i samme virksomhed. Sådan at alle dem der måske ikke havde kræfterne på grund af sygdom kunne indpasses andre steder.
(Ikke nogen af dem der er der nu i hvert fald!)

Nu er det jo sådan set ikke et nyt fænomen at når der skal uddeles roser, er det svært at komme til for folk der gerne vil i front! Når der derimod er pisk i luften er det svært at se røven for sko-såler!

Hvor ville jeg ønske at bare en enkel eller to ville tænke på deres fyrede tekniske direktør mens de bliver fejret!

For fanden da ..........................

Til orientering er dette mit eget sure opstød, for ham det handler om trækker på skuldrene og griner smøret over at han slipper for at stå model til mere.Og han har set det masser af gange, at andre tager æren for hårdt arbejde......

Med fare for at gentage mig selv så læs dette LINK

8 kommentarer:

johanne sagde ...

ØV - jeg føler din harme. Jeg tror, jeg mærker din vrede, for vi har selv været der m.h.t. min egen mand.
Jeg forstår ikke hvorfor, men han trækker også på skuldrene og siger: - Godt de andre gider, nu er jeg fri. Og lad dem bare. De bliver bestemt klogere en dag.

Jeg har været akkurat lige så vred, som du er nu. Aner ikke engang, hvad jeg skal sige til dig for at mildne....
Giv din elskede et knus og drik et ekstra glas hyggelig rødvin til maden. Og fortæl så hinanden, at I er her endnu - i hel tilstand.

kokken sagde ...

Johanne tak for din dejlige kommentar. Dit råd er blevet fulgt og jeg kan nu også bare trække på skuldrene - men i formiddags var jeg meget vred! Heldigvis holder det ikke så længe, jeg er bedst til at være glad :-) Gode hilsner til Ærø herfra!

Lene sagde ...

fru koch, jeg forstår din vrede, hold op hvor må de have en dårlig smag i munden, føj!

men godt at I to kan hjælpe hinanden til at trække på skuldrene og glæde jer over livet sammen :-)

kokken sagde ...

Ja, det er godt at være to - men i dette tilfælde er det nok mig der lader mig mest påvirke af det uretfærdige i at det nu igen,igen er en person der aldrig har prøvet at slide og slæbe for noget, der skal modtage roserne!

Unknown sagde ...

Godt at få det ud - har du sendt et link til firmaets personalechef?

kokken sagde ...

Nej det har jeg ikke sister, for af natur er jeg faktisk ikke nogen ballamager. Og jeg er måske også lidt naiv - for det her medie bliver mest brugt til at komme af med mine tanker og indimellem frustrationer, og så bilder jeg mig ind at der ikke er nogen der ser det, men det kom ud! Jeg ved det godt: Jeg er sgu ik' for klog ..... God dag til dig herfra!

Unknown sagde ...

Fik læst artiklen i Børsen, send dit brøl til hende i midten, altså på billedet.

kokken sagde ...

Ja, sister det var da en mulighed. For sjovt nok så er HR-Chefen også blevet fyret, så der er ikke så meget fokus på medarbejdernes ve og vel, så det .......