mandag, februar 18, 2008

En hjertesag .....

En amerikansk kvinde bosat i danmark har startet et projekt til hjælp for brystopererede kvinder. Ideen er ganske enkel - men effekten åbenbart stor. En hjerteformet pude der beskytter mod stød og hævelser og mindsker presset mod det opererede bryst.Der er brug for rigtig mange puder (desværre) på de hospitaler der opererer for brystkræft og indtil videre er der lavet puder til rigshospitalet og Herlev sygehus, men ophavskvinden har kontakt til flere sygehuse og ønsker frivillige til enten at sy puderne eller sponsorere bomuldsstof til dem der har lyst til at sy puderne.

Ideen synes jeg er helt enestående - og det er så dejligt at læse om at der er nogen der har et så stort overskud til at sætte den slags ting igang.

Læs mere på denne hjemmeside www.heartpillow.dk/dk/start.html., hvor du kan finde mønsteret på puden hvis det skulle have interesse.

8 kommentarer:

Emmaline sagde ...

Hvor er det smart fundet på! Ikke nok med den hjælper, men den er også sød at se på - og så giver den ordet "hjertesag" en ekstra betydning...

kokken pipper sagde ...

Ja, jeg synes også det er en helt fantastisk ide, og håber at det lykkes at få rigtig mange puder leveret til hospitalerne rundt omkring........

Sister Bonde sagde ...

Flot taget op fr. pipkok, men hvordan fungerer den? Kan ikke rigtig se det for mig, og synes ikke der var noget på heartpillow.dk.
Måske er jeg bare dum - yes.

kokkenpipper sagde ...

man sætter den op i armhulen så armen holder den på plads. Hvis du ser kvinden fra siden vil armen gå midt ned foran hjertet - eller noet.... forstår du det .....

Madame sagde ...

Det er en dejlig tanke, der ligger bag, og hvis det fungerer at bruge den (og den er jo også køn), er det virkelig påhitsomt.

kokkenpaablokken sagde ...

det er det madame - nogen gange er det så enkelt .....

Lene sagde ...

sister, prøv at klikke rundt på siden, så ser du den i brug. puden er større end jeg havde forestillet mig, men sikke en genial ide.
Tak for informationen fru koch :-)

kokkenpaablokken sagde ...

Lene: Ideen er genial - håber at der vil være rigtig mange der får lyst til at sy et hjerte eller flere - eller måske bare vil rydde lidt op i det bomuldsstof der ligger rundt omkring i de små hjem - til ingen nytte. God dag til dig ........