lørdag, maj 05, 2007

Åh hvor har vi haft det dejligt

Ja vi har haft det så fantastisk og nu er det tid til at fordøje både indtryk og masser af mad og drikke og dejligt selskab. Nu er det sengetid og i morgen skal jeg nyde at kigge på billeder fra både bededag og lørdag ......

fredag, maj 04, 2007

Bededag ...

Ja så blev det endelig bededag. Her i vores lille by er det store-konfirmationsdag. Alt skinner omkring os og alle haver er simpelthen støvsuget og alle er bare så klar.

Og her i huset glæder fruen sig over at alt er nået til punkt og prikke - ganske som en mor til en konfirmand. Forskellen er bare at det ikke handler om at menuen er på plads, borddækning og bordkort og hvad der ellers skal tages hensyn til er som det skal være.

Nej her i huset er det tid til at læne sig tilbage og tænke: Åh hvor vil jeg ønske at de bliver glade for sangen i alle i de små hjem, hvor jeg har bidraget med det lille festlige indslag som der nu hører sig til sådan en dag.

Og så vil jeg trille til det sønderjyske hvor min fantastiske storebror og hans viv har inviteret på middag på grund af noget så simpelt som en bryllupsdag. Meeeen nu er det altså ikke en hvilken som helst bryllupsdag. 50 år er mange år at være gift med den samme så jeg synes det er meget stort. Så dem vil vi fejre idag ......

onsdag, maj 02, 2007

Jeg samler på ord ......

Ja, jeg samler på ord. Og der er digte/vers der har fulgt mig det meste af mit liv.

Indimellem har jeg brug for at kigge på min opslagstavle - der har hængt et digt her hos os i mere end 20 år. Det er skrevet af Lena Holstein:

Ambitioner
''Hun var en god moder
en vidunderlig og varmblodig elskerinde
forstående hustru
succesrig erhvervskvinde
politisk engageret
med faste tider i motionscentret.
Vinduerne var nypudsede
tæppefrynserne nyfriserede
og der duftede godt i hele huset
af nybagt brød og hjemmelavet appelsinmarmelade
- da ambulancen standsede udenfor.''
God dag til alle jer derude - og husk nullermændene render ingen steder ;-))


tirsdag, maj 01, 2007

Her skal slappes af og intet andet

Ja her er stedet hvor der bliver grillet,snakket og hygget til langt ud på aftenen og det er en dejlig krog hvor der er plads til både mennesker og fugle.

Vi fodrer vores fugle året rundt og vi har rigtig mange bevingede gæster ....

Men der er sandelig også værelser til hele familier rundt omkring på matriklen.

Og her har jeg så en lille smutvej ud til det virkelige liv - til "min" skole og til vores meget berømte kunstbygning Janus-bygningen.
Vores lille by er nemlig en ret stor prik på landkortet hvad angår kunsten. Og vi er da også nogle der har stemt dørklokker og rigtig meget andet for at stedet kunne blive en realitet.
Men mere om det en anden dag ........

Jeg elsker min lille have .......

Ja .. jeg elsker min have. Mest af alt fordi den er indrettet med små listige steder som man lige pludselig kommer forbi på det næste hjørne. Her er mit dejlige hjørne hvor man har et lille kig til både min pergola og min dejlige magnolia.


Og her er min lille pergola der - når det bliver rosentid - er fyldt med røde roser der dufter himmelsk. Men tiden med azalier og rhododendrun er heller ikke at kimse ad ....Her er så et lille kig til mit lille hjørne igen når man går igennem pergolaen fra den anden side.

Og disse dejlige tulipaner har vi glædet os over i meget lang tid men nu er det vist ved at være slut.
mandag, april 30, 2007

Her har vi hele balladen

Alle forældre er rigtig glade...... både de gamle forældre og de nye forældre - er det ikke fantastisk.

Vores lille charmetrold har fået navn i week-enden

Findes der noget mere dansk end sådan en kirke med blå himmel og dannebrog.
Her blev vores lille Freya døbt i går og det var en helt fantastisk dag. En dejlig præst og en meget fin prædiken.

Præsten kunne forøvrigt fortælle om at hans egen hustru også lige havde født og at Jesus i bibelen havde nævnt at kvindens smerter under fødslen er så ubeskrivelige.
Det kunne så lige få min søns kammerat (hvis kone har født ham to dejlige børn) til at kommentere senere: Har han måske aldrig prøvet at være FORKØLET!!! Ak ja alt er jo relativt og den nævnte kammerat har en højt udviklet humoristisk sans.Og her har vi så hovedpersonen med glimt i øjet og alt hvad dertil hører. Traditionerne bliver holdt i hævd sådan en dag. Kjolen har været i brug i flere generationer og både mormor og farmor var opmærksomme på om barnet nu også havde sovet i kjolen inden den blev taget af hende igen. Ak ja - der må gerne trækkes på smilebåndet.